Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még normális lányok?
Úgy érzem ez a "faj" kihalóban van.. legalábbis az utóbbi kapcsolataim ezt igazolják... eltelik X hónap, és már más pasi után nézegetnek.. A tartós párkapcsolat már csak a filmekben léteznek? vagy csak rossz lányokat választottam?:/
Komolyan már a kedvem is elmegy a "csajozástól", mert nem találok normális lányt, komoly kapcsolatra. pedig nem diszkókban ismerkedek.. normális vagyok a barátnőmmel, sose csalnám meg.. éés mégis mindig megszívom :| más is így van ezzel?
19/F
ha az összes csajod pár hónap után másfelé nézeget,akkor veled is van a baj,nem a csak a csajokkal.
velem még soha nem volt ilyen amiket írsz.
és nincsenek kihalóban,soha nem is voltak,annyi,hogy nem látnak benned semmi olyasmit ami férfira emlékeztetné őket valszeg.
fiuk?fèrfiak!!!!
19 èvesen mit akarsz?ribanc minden csaj?30 èvesen mihez kezdesz?micsoda èletcèl.gratulàlok!
23:50esnek (az elsőnek).
Itt nem 1hónapra céloztam :) volt már sok, "tartósabb" kapcsolatom is.. 1-2 éves. és nem, sosem hiányolták belőlem a "férfit". (nem túl sok barátnőről beszélek, hogy ilyeneket állíthass, eléggé megválogatom hogy kivel kezdek ki, de még így is ez van).. de azt viszont észre vettem hogy a bunkó köcsögökre jobban buknak mostanában a lányok :) ez nem értem miért van így.. de háát ők tudják!.
00:08nak:
Köszönöm, az ilyen normális válaszokat szeretem! :) Hát volt igen, de én tartósabbat szeretnék, ha úgy adódik leélném az életem 1 lány mellett is, de akkor az normális is legyen :D ne olyan hogy megbízhatatlan. lehet igazad van, kicsit túl korán akarom mindezt :) Köszi a válaszod még egyszer!.
Léteznek még normális férfiak?
Úgy érzem ez a "faj" kihalóban van.. legalábbis az utóbbi kapcsolataim ezt igazolják... eltelik X hónap, és már más csaj után nézegetnek.. A tartós párkapcsolat már csak a filmekben léteznek? vagy csak rossz fiúkat választottam?:/
Komolyan már a kedvem is elmegy a "pasizástól", mert nem találok normális pasit, komoly kapcsolatra. pedig nem diszkókban ismerkedek.. normális vagyok a barátommal, sose csalnám meg.. éés mégis mindig megszívom :| más is így van ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!