Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes még belém?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a barátommal. Régen viszonylag gyakran mondta, hogy szeret, aranyos smseket írt, amiben elmondta, hogy örül, hogy itt vagyok neki, és milyen szerencsés velem. Viszont az utóbbi félévben már nem ilyen:( Utoljára kb két hónapja mondta, hogy szeret, én azóta többször is. Tudom, fura ezt számon tartani, csak annyira jól tud esni, ha mondja:( Sokat vagyunk együtt, minden 2-3. napon találkozunk, együtt alszunk... A szexben is megváltozott, régen elég gyakran akarta, mostanában viszont, ha én kezdeményezek néha szól, hogy már megint? pedig nem is szoktunk gyakran, úgy hetente... de volt már, hogy két hét is kimaradt:/ Dolgozik persze, amiben elhiszem, hogy elfárad, de én próbálok gyengéd lenni vele, ő is aranyos amúgy, amikor együtt alszunk ölelget. Másrészről viszont csókolózni is már csak ritkán szoktunk:( Ez nekem mind nagyon hiányzik, úgy érzem miattuk, mintha már nem lenne szerelmes, csak megszokott volna:( Mindig próbálom megbeszélni vele, de aztán megijedek, hogy nehogy idegesítsem ezzel. Mit lehetne tenni? Pasik válaszát kíváncsian várom, hogy ők milyen gyakran mondják a barátnőjüknek stb... köszönöm előre is:/:) 20L2012. máj. 13. 20:04
1/4 A kérdező kommentje:
bocsánat az összevisszaságért, csak nincs jó kedvem:(
2012. máj. 13. 20:05
2/4 anonim válasza:
hát elég gáz a szitu,bevallom őszintén én is ilyen vagyok sajnos nem tudom miért. jó lenne nem ilyennek lenni hanem törődni mindig a lánnyal de nekem egyszer az vált be hogy komolyan mondta a csaj,hogy na elég.elment 1hétig elérni nem tudtam semmilyen módon,de bevált mert utána foglalkoztam vele. még fél évig együtt voltunk,aztán sokat veszekedtünk és szétmentünk.
19 F
3/4 anonim válasza:
Kezd megunni. Kicsit még hosszabíthatod a haldokló kapcsolatotokat azzal, hogy feldobod a szexet, de a napjaitok meg vannak számlálva.
4/4 A kérdező kommentje:
az is fura, hogy kezd megunni, mert egyébként minden nap többször keres, felhív telefonon, küld smst...:/
2012. máj. 13. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!