Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó az ha valaki ezt teszi a másikkal?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm 2 hónap után ismét jelentkezett nálam. Már sikerül túltennem magam rajta erre jelentkezett és felkavart érzelmileg. ELég kedvesen keresett fel msn-en aztán egy-két napig jó volt majd utána vissza undok és furcsa lett aztán megint felcseszett és újra sikerült megbántanom kissé, de nem vette fel úgy éreztem szal nagy gáz nem lett. Aztán múltkor este mondta, hogy mennie kell mert megy a barátjához aludni. És mindezt így írta le és tudja, hogy ez nekem mennyire fájhat!!!!!!! Azt hittem szétrobbanok!!! Aztán másnap is mikor beszéltünk akkoris hanyagolt írt 5 percenként egy-egy szót. Mellesleg megint írta, hogy a barátjával mennek hétvégén a Balcsira. Most mondja már meg valaki ezt direkt csinálja velem, mert tudja, hogy fáj és szivat? Mire túltettem magam újra volt képe jelentkezni és még először jópofizni, hogy bocsássak meg majd utána szemté módon szarba se venni, mikor tudta mindig, hogy nekem Ő volt a midenen a legfontosabb számomra??? Mindent megtettem érte és msot megkaptam az újabb késszúrást a hátamba!
2009. jún. 26. 01:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeresíteni, de lehet, hogy amikor rendes volt veled, akkor unatkozott és azért írt neked, mert épp nem volt ott a barátja vagy pedig féltékennyé akar tenni. Én a helyedben törölném.
2009. jún. 26. 01:49
 2/7 anonim válasza:

Hát igen, csatlakozom az előttem szólóhoz: ez egy tipikus játszma, amikor a volt pasival - mindegy, hogy mit okozunk neki - húzzuk a másikat. Így ebben a történetben mellékszereplő vagy.

Vagy így akar még jobban magához láncolni, hogy felpiszkál, mert tudja, hogy nem vagy közömbös felé és féltékenységbe kerget, ami által birtokolhat téged. Erősítsd meg az önbecsülésed és töröld a csajt.

2009. jún. 26. 06:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sz*rd le nagyívben
2009. jún. 26. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az előttem szólókkal. Nekem valahogy sandít az hogy vlamit még érez irántad, sajnos hasonló cipőben járok, csak engem a volt barátom keresett fel,2 év után. addig addig húzuk egymás agyát msnen mire végül egy személyes beszélgetés alkalmával megcsókolt. Szerintem valamiféle kezdeményezést vár tőled, talán akar még tőled valamit, lehet az gyengédség vagy épp egy titkos kapcsolat vagy hasonlók.
2009. jún. 26. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Tesómmal megbeszéltük a problémádat,és arra jutottunk,h rendes lány ilyet nem csinál.:)Mind2őnknek van barátja,és mind2őnknek van volt barátja is,és,h ha meg szeretnénk tartani a barátságot a volt baráttal,akk nem hozzuk fel előtte a jelenlegi párunkat,mert egy az,h rosszul esik neki..mi értelme feleslegesen megbántani? A másik viszont,h sajnos sok emberben megvan az a hiúság, h nem akarja elveszíteni az egyik hódolóját,mert jól esik neki,h vk epekedik utána.Ez szemétség.

Szerintünk ha következőre beszélsz vele,és ilyeneket mond, mondj te is hasonlókat(van egy lány,aranyos,kedves..ne mutasd ki,h Ő(a volt bnő) az egyetlen aki boldoggá tehet Téged)Egyszer csak megunja.És ha így áll hozzád,talán még idegesíteni is fogja,h találtál jobbat.Sok sokkal rendesebb csajszi van még a világon.Foglald le magad,legyél a haverokkal,az a legjobb.

2009. jún. 26. 12:29
 6/7 A kérdező kommentje:
titkos kapcsolat? hát én nem tudom de nekem valami nem stimmel vele mégse ha alig szól hozzám... mégis ha érdekelném írna többet és akarna velem találkozni.
2009. jún. 26. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe... Ne is beszélj vele!

[Én is hasonló helyzetben vagyok: másfél hónapja dobott az exem, most újra megkeresett, hogy közölje, még mindig szeret, de nem akarja újrakezdeni... Persze, pont mikor már én is kezdtem túllenni rajta... :S]

2009. jún. 26. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!