Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyes döntés összeköltözni? 4 éve vagyunk együtt. (részletek lent) L/19
Párommal 4 éve vagyunk együtt. Ő 20, én 19. Már így is szinte együtt élünk, majdnem mindig nálunk van (szülői ház). Egyetemre járunk mindketten. Én elsős vagyok, ő másodikos. Örököltem egy kétszobás lakást, úgyhogy tudnánk hova menni, ez nem gond. Egyetem mellett dolgozunk, úgyhogy a pénz is meg lenne hozzá (rezsi,kaja,stb.) Nagyon jól megvagyunk, őszinte a kapcsolatunk, mindent meg tudunk osztani egymással, szeretjük egymást! Hogyha 2-3 évvel idősebb lennék, gondolkodás nélkül összeköltöznék vele, de így 19 évesen kicsit aggódom, hogy még korai. Ő nem aggódik, azt mondja, hogy eddig is voltak néha kisebb-nagyobb konfliktusok, és biztos most is lesznek, de nagyon szeretne mindig velem lenni. Ezzel én is így vagyok, csak a koromat kicsit kevésnek érzem hozzá. Ismerem őt, tudom, hogy milyen. Segítőkész, képes a kompromisszumkötésre, stb. Én is ilyen vagyok. Lehet, hogy nem kéne vacilálnom, hanem egyszerűen csak belevágni. Nem?
Ti mit gondoltok?
Előre is köszi a válaszolóknak!
Cirip
Én 19 évesen, ha örököltem volna egy lakást, és lett volna munkám, amiből fent tudom tartani, egyedül is elköltöztem volna azonnali hatállyal, nem hogy pasival együtt. :D De ha csak lakást öröklök, akkor is keresek munkát, bármit megtennék, hogy végre elköltözhessek itthonról. :D
Bár gondolom, neked van külön szobád, és nem vagy összezárva az öcséddel, nulla magánélettel, úgyhogy ezért vacilálsz. Szerintem vágj bele, a kor semmi.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!