Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Bejön nektek, ha a férfi egy kicsit nagyképű?
Nagyképű, illetve teszi az agyát.
Hogyan lehet visszafogni a nagyképűséget?
Gondolom minden nő arra vágyik.....
Se,hogy majd 1x pofán basznak miatta és elmúlik!
Nem.
Messziről elkerülöm az ilyen férfiakat.
Arra a férfira, aki határozott, tisztában van az erényeivel, értékeivel és erősségeivel könnyen rásütik, hogy nagyképű, pedig sokszor nem az.
Nekem tetszenek a férfias férfiak. (mily meglepő...)
Cseppet sem tetszik.
Visszafogni magát meg önuralom, fegyelmezettség és értelem kérdése.
Nekem nem tetszik.
Hogy lehet vissza fogni?
Pl. csendben marad az illető, ha valamit pofázni akar.
22/L
Hát figyelj.
Ha vannak értékeid, akkor azt kétféleképp tudod megosztani.
Felkarolod a másikat, akinek nincs. Támogatod és érezteted, hogy te vagy a férfi.
De lehet úgy is, hogy erre vered a melled, hogy valamit elértél. Ha meg még e mellé b@szogatod a másikat, akkor be is bizonyítod, hogy minden másban s€gg maradtál.
Én jobban főzök, mint az eddigi barátnőim 83%-a, és nekik mindig mondtam is, hogy sokkal jobban főzök, mint ők. Aztán együtt főztünk, kénytelenek voltak ezt beismerni, erre megkapták a maguk "jutalmát" (visszabók, csók, kis harapdálás ha megéheztem). Nem hiszem hogy ez zavarta volna őket. Nem kell gyerekesnek lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!