Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen témákrol beszélgessek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen témákrol beszélgessek a barátnőmel? (több lent)

Figyelt kérdés
Néha amikor ketten vagyunk elõfordul hogy nincs mirõl beszélni es olyankor csak csend van na ezekre az alkalmakra keresek témát vagy esetleg kérdést amit olyankor feltehetnék neki írjatok nekem tippeket,ötleteket ezzel kapcsolatban; (normális válaszokat írjatok léci mert nekem ez fontos lenne !)

2012. máj. 13. 07:46
 1/10 anonim ***** válasza:
csókolózzatok, meg ajánlom az orális szexet. teliszájjal úgyse illik beszélni
2012. máj. 13. 08:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
de egy hullámhosszon lehettek, ha csak így fossátok a szót magatokból :)
2012. máj. 13. 08:13
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Minek olyan barátnő akivel még csak beszélgetni sem tudsz?? Szuper kapcsolat lehet!
2012. máj. 13. 08:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem túl jó, hogy nem tudtok beszélgetni. Mondjuk ha nem túl régen ismered, akkor normális, mert még nincs sok közös pont az életetekben, vagy még zavarban vagytok, de ha már régebben jártok, akkor ez probléma. Amúgy egy értelmes emberrel bármiről lehet beszélgetni, mert mindenről van véleménye. Tényleg mindenről, az esőerdők védelmétől a politikáig bármiről :D
2012. máj. 13. 09:57
 5/10 Diavolino44 ***** válasza:

Az előttem szólóval értek egyet, ha a kapcsolat már legalább 1 hónapos s nincs miről beszélgetni az már régen rossz.

Csókolózás s programok szervezését javaslom.

2012. máj. 13. 10:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát ez érdeklődés kérdése. Mert ha ő mondjuk kommunista, a világproletariátus helyzete éppen megfelelő téma.

De most komolyan, hogy nincs témád?

Néz végig rajta és a mi a testén kívül van/volt az mind adhat ötletet. De még jobb, ha végig gondolod, mi érdekli, mivel foglakozik amikor nem vagytok együtt. etc.! Amúgy a nők/lányok többsége bármit szívesen meghallgat (a jó ízlés határain belül) amit te lelkesen és nagy odaadással mesélsz.

2012. máj. 13. 14:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Nézz végig rajta*
2012. máj. 13. 14:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Még csak most jöttũnk õssze ...
2012. máj. 15. 10:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Nézz végig rajta és a mi a testén kívül van/volt az mind adhat ötletet.

Ja az kihagytam, hogy z is érdekli te mit csinálsz amikor nem vagytok együtt.

Ezekkel egy esetben lehet csak mellé lőni, ha ő már most a szexet akarja. - ezt tapasztalatból tudom. ;-) Viszont sajnos ez egy kisebbség a lányok közt.

2012. máj. 15. 15:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó (h)a szép haja is jó téma. ;-)
2012. máj. 16. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!