Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen témákrol beszélgessek a barátnőmel? (több lent)
Az előttem szólóval értek egyet, ha a kapcsolat már legalább 1 hónapos s nincs miről beszélgetni az már régen rossz.
Csókolózás s programok szervezését javaslom.
Hát ez érdeklődés kérdése. Mert ha ő mondjuk kommunista, a világproletariátus helyzete éppen megfelelő téma.
De most komolyan, hogy nincs témád?
Néz végig rajta és a mi a testén kívül van/volt az mind adhat ötletet. De még jobb, ha végig gondolod, mi érdekli, mivel foglakozik amikor nem vagytok együtt. etc.! Amúgy a nők/lányok többsége bármit szívesen meghallgat (a jó ízlés határain belül) amit te lelkesen és nagy odaadással mesélsz.
Nézz végig rajta és a mi a testén kívül van/volt az mind adhat ötletet.
Ja az kihagytam, hogy z is érdekli te mit csinálsz amikor nem vagytok együtt.
Ezekkel egy esetben lehet csak mellé lőni, ha ő már most a szexet akarja. - ezt tapasztalatból tudom. ;-) Viszont sajnos ez egy kisebbség a lányok közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!