Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell erről a szintről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell erről a szintről tovább haladni?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akármit kérek, kedvesen megteszi. Először megkérdeztem eljönne-e laptopot venni. Jött. Utána hívtam ruhát venni. Jött. Felhívtam főzni. Jött. Hogyan tudnám megértetni vele, hogy nem a laptop, a ruha és a főzés érdekel, hanem vele akarok valamit? Nem akarom, hogy könnyűvérűnek gondoljon, csak nagyon szeretem őt. Mit tegyek vagy mondjak neki?
2012. máj. 13. 01:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Majd azért számolj be :)
2012. máj. 13. 10:16
 12/14 A kérdező kommentje:

OK, beszámoló:

Úgy nagyjából most kezdek magamhoz térni.

Miután készítettünk egy nagy adag töltött káposztát... na, ez fontos, 11-re jött és 3-ig sürögtünk-forogtunk. Tehát készítettünk töltött káposztát és utána leültünk beszélgetni. Elmondtam neki mit érzek és mennyire nagyon szeretném, ha komolyabbra fordulna köztünk. Itt nem lényegtelen, hogy sok órás közös programjaink voltak eddig is, azért ilyenre akárkivel nem vetemedik egy férfi.

Arra készültem, hogy ezek valamelyikét mondja:

1. "ronda és undorító vagy"

2. "a fiúkat szeretem"

3. "impotens vagyok"

4. "halálos beteg vagyok, két hetem van hátra".

Nagyjából ezt a mondat hangzott el tőle:

"Van feleségem, akit nem akarok megcsalni".

Azért elég tapasztalt vagyok ahhoz, hogy az első megdöbbenés után gyanakodni kezdjek. Elvégre láttam a facebook-os profilját, azon nincs erre utalás.

Elővette a személyijét, nem is az igazi nevén ismertem eddig. Azon a néven tényleg ott a "nős profil", képekkel, minden egyébbel.

Azt mondta, hogy ellenállhatatlan vagyok, de nem akart hűtlen lenni. Ezért készített el egy másik személyazonosságot és azzal mutatkozott előttem.

Annyi mindent nem értek... nem félt, hogy a vásárlások alatt lebukik? Annyiszor voltunk nyílt helyen, simán összefuthattunk volna a feleségével! Kérdeztem tőle ezeket, de csak azt hajtogatta, hogy nagyon bonyolult élete van, őt ilyennek kell elfogadnom vagy vége a barátságunknak.

Kissé ledöbbentem, nem tudok mit tenni. Az ember, a személyisége nagyon vonzó. Az a tény, hogy hazudott megráz, de nem tudom mi van mögötte. Tényleg nem közeledett testileg, ami nekem nagyon érthetetlen.

Most itt ülök, gondolkodok és nem jutok semmire.

Van valakinek ötlete?

2012. máj. 14. 00:14
 13/14 anonim ***** válasza:

az laza.

hát...legalább elmondta:D.

2012. máj. 14. 00:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Ilyennel én is találkoztam. Érdekes egy fajta emberek. Szerintem használd ki amire csak lehet. Soha életedbe többet nem lesz olyan aki vásárol, főz és mindent megtesz veled és nem kell semmit sem tenned viszonzásként :)
2012. máj. 14. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!