Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell erről a szintről tovább haladni?
OK, beszámoló:
Úgy nagyjából most kezdek magamhoz térni.
Miután készítettünk egy nagy adag töltött káposztát... na, ez fontos, 11-re jött és 3-ig sürögtünk-forogtunk. Tehát készítettünk töltött káposztát és utána leültünk beszélgetni. Elmondtam neki mit érzek és mennyire nagyon szeretném, ha komolyabbra fordulna köztünk. Itt nem lényegtelen, hogy sok órás közös programjaink voltak eddig is, azért ilyenre akárkivel nem vetemedik egy férfi.
Arra készültem, hogy ezek valamelyikét mondja:
1. "ronda és undorító vagy"
2. "a fiúkat szeretem"
3. "impotens vagyok"
4. "halálos beteg vagyok, két hetem van hátra".
Nagyjából ezt a mondat hangzott el tőle:
"Van feleségem, akit nem akarok megcsalni".
Azért elég tapasztalt vagyok ahhoz, hogy az első megdöbbenés után gyanakodni kezdjek. Elvégre láttam a facebook-os profilját, azon nincs erre utalás.
Elővette a személyijét, nem is az igazi nevén ismertem eddig. Azon a néven tényleg ott a "nős profil", képekkel, minden egyébbel.
Azt mondta, hogy ellenállhatatlan vagyok, de nem akart hűtlen lenni. Ezért készített el egy másik személyazonosságot és azzal mutatkozott előttem.
Annyi mindent nem értek... nem félt, hogy a vásárlások alatt lebukik? Annyiszor voltunk nyílt helyen, simán összefuthattunk volna a feleségével! Kérdeztem tőle ezeket, de csak azt hajtogatta, hogy nagyon bonyolult élete van, őt ilyennek kell elfogadnom vagy vége a barátságunknak.
Kissé ledöbbentem, nem tudok mit tenni. Az ember, a személyisége nagyon vonzó. Az a tény, hogy hazudott megráz, de nem tudom mi van mögötte. Tényleg nem közeledett testileg, ami nekem nagyon érthetetlen.
Most itt ülök, gondolkodok és nem jutok semmire.
Van valakinek ötlete?
az laza.
hát...legalább elmondta:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!