Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik szintről a másikra, de hogyan?
Van egy srác, aki fiatalabb nálam. Egy gimibe járunk.
Eddig több olyan 'flörtöm' is volt, ahol tök jól ment a szemezés, mosoly és köszönés is megvolt, de nem lépett mégsem tovább a kapcsolat. Mivel lány vagyok, nem igazán kezdeményeznék, meghagyom a szerepet a férfiúknak:)
Körülbelül 2 éve láttam először, előző suliban, már ott is feltűnt és neki is én; azóta eltelt 1 év, mégis most mintha nem történt volna kimaradás. Eléggé zavarba jön, ha a közelébe lépek, habár keveset futunk össze. De volt olyan, hogy már messziről kiszúrtuk egymást, szemezés is megvolt.
Nem szeretném, hogy itt megragadjon a kapcsolat... Adtam én az előző próbálkozásaimnál is lehetőséget a fiúknak, egyedül voltam, barátnő nélkül, mégsem jött oda hozzám a kiszemelt.
Előzetes tájékozódások alapján, ez a fiú elég félénk.
Nekem a szemezünk-leszólítalak-kínos beszélgetések után összejövünk-típusú kapcsolatok nem jönnek be. Ezért gondoltam, hogy összefutok vele valahol, de bulizni nem jár, esetleg sulis programon léphetnék, viszont az télen lesz csak.
Addig mit csinálhatnék?
Kezdeményezz! én is valami hasonló srác lehetek egyszerűen nem megy a kezdeményezés, ja és ne várd hogy ő szolaljon meg vagy ilyenek ha nem beszél beszéld végig te azt az időt amíg együtt vagytok. Odamész hozzá mikor "szemeztek" és megkérded hogy nincs e kedve délután elmenni valahová parkba vagy tökmind1. ha azt mondja hogy várj majd még meglátom hogy lesz e rá időm akkor tipikus olyan mint én XD
úgyis lesz ideje csak előtte még gondolkodik egy fél napot hogy mi a frászt is kellene csinálnia délután vagy a legjobb az a másnap délután mert az nincs annyira közel
Köszi a tanácsot, ebben az az egy furcsa van, hogy mikor beszéltem valakivel (aki nem jött be, csak szimplán beszéltünk, de volt olyan is, aki éppen tetszett), amint kitértem magamra vagy magamról meséltem valamit, bármiféle beképzeltség nélkül, mivel nem vagyok az a típus, vagy kitért a téma elől vagy mondott egy "Aha, ez jó"-t és kész.
De persze nem fogok csendben álldogálni mellette majd, ha már elérkeznénk oda :)
Köszi még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!