Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem tudja mikor van a névnapom. Lépjek túl a dolgon vagy sértődjek meg?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt, már rengetegszer szóba került, hogy mikor van a névnapom (2 héttel később van a párom születésnapja!), és múltkor csak úgy heccből rákérdeztem, tudja-e. Rettentő rosszul esett, hogy nem tudta. Elmondtam neki, naptárba is bejelöltem (am. szept.ben van). Másnap ismét megkérdeztem, nem tudta. 1 héttel később újra megkérdeztem, akkor is csak tippelt, pech-ére rosszul. Ha ő mond egy lényegtelen információt, én megjegyzem. Nem is azt kérem, hogy mindent amit mondok jegyezze meg, de talán nem túl nagy kérés, hogy tudja mikor van a névnapom! :(2009. jún. 25. 20:17
11/25 A kérdező kommentje:
Mondtam neki. Nem érti, miért akadok ki ezen, hogy nem tudja a névnapomat. 2 héttel előbb van mint a születésnapja, nem értem miért nem nem lehet egy dátumot megjegyezni..:(
2009. jún. 25. 20:36
12/25 anonim válasza:
Figyelmesség hiánya. Az csak kifogás, hogy hát a férfiak márcsak ilyenek. Igazából fel sem kellene hívni rá a figyelmét, magától is illett volna utánanéznie. Ha ilyen apró dolgokra nem figyel, akkor a nagyobb dolgokban is felületes lesz. Én is jártam igy és bizony rosszul esett.
13/25 A kérdező kommentje:
Mit csináljak? Mi lesz ha elfelejteni? Nem az ajándék a lényeg, nem is kell hogy vegyen vmit, elég ha felköszönt meg esetleg egy szál vörös rózsa de az sem kell. A szándék a lényeg, hogy lássam hogy figyel rám, hogy törődik velem.
2009. jún. 25. 20:40
14/25 anonim válasza:
Csináld ugyanezt a rossz tippelést az ő névnapjával kapcsolatban. Rossz néven venné, vagy fel sem tűnne neki?
15/25 anonim válasza:
Szerintem ne sértődj meg, van olyan aki az ilyesmiket nem dudja megjegyezni. Én a sajátomat sem tudom :-)
19/f
16/25 anonim válasza:
Én lány vagyok, de pl a névnapját nem tudnám megmondani. Vmikor márciusban van asszem :D
Ha más nem írasd be a telefonjába, hogy jelezzen egy nappal előbb meg aznap is, és akkor majd eszébe jut felköszönteni :D
17/25 anonim válasza:
Felesleges ezen kiakadni 2 hónap után. Akkor lenne okod sértődésre, ha nem köszöntene fel a névnapodon.
22/l
18/25 anonim válasza:
Képzeld az én párom a szülinapomat felejtette el, pedig elötte napokig beszélt róla, de aztán mégis.
Mit tehettem, este fáradtan hazajött, és amikor végül leesett neki,majdnem sírva fakadt.
Azt nem tagadom kissé rosszul esett, de haragudni nem tudtam rá:)
19/25 anonim válasza:
Szerintem ha ennyit nem tud megjegyezni,akkor csak roszabb lesz.Férfi ide vagy oda az ember elvárja,hogy ennyit tudjon.Nekem is rosszul esne...hát még nekik ha mi is leszarnák az övékét...
20/25 anonim válasza:
ilyenen kiborulni... Én nő vagyok lassan 5éve a férjemmel, de nem tudom mikor van a névnapja. Azt tudom, h júliusban. Majd megnézem a naptárban az adott hónapban. Nem lesz így kisebb értéke az ajándéknak amit kap majd tőlem. Nem értem miért kell mindig mindent túlspilázni. A férfiak nem ilyenekkel foglalkoznak. Őket nem érdeklik az ilyen szülinapok és névnapok. Több férfi ismerősöm van, hidd el tudom. Ráadásul két hónap után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!