Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem tudja mikor van a névnapom. Lépjek túl a dolgon vagy sértődjek meg?
héééééééj :D semmiképpen ne sértődj meg ilyeneken, a férfiak már csak ilyenek, gondolj bele mennyi ember lenne egyedül csak azért mert megsértődik azon hogy áááááááá nem tudja mikor van a névnapom :)
figyelmeztesd előtte egy héttel például..akkor már csaknem felejti el.. :)
Nekem is ilyen volt a volt barátom. Csak ő még azt sem tudta, hogy melyik suliba járok (pedig már 3-4 hónapja jártunk), rengetegszer szóba került a sulim is, és nagyon szarul esett, mikor megkérdezte, hogy "te melyik suliba is jársz?". Azóta már szakítottunk, részben azért is, mert nem foglalkozott velem...
Szerintem nyugodtan megsértődhetsz ezen.:/
Férfi szemmel egy szó jut csak eszembe: nők...
Nem értem, ezért a lányokat. A férfiak egyszerűen nem erre vannak tervezve, hogy az ilyet megjegyezzék. Én biztos nem sértődnék meg ilyenen főleg nem 2 hónap után. Na jöhet a lepontozás. :D
szerintem is fölösleges ezen megsértődni, a pasik már csak ilyenek :D rájuk kell hagyni.. a nőknek is vannak hülyeségeik amit nekik kell eltűrni.. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!