Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami?

Figyelt kérdés

2 hete szakítottam egy lánnyal, 1 hónapot jártunk előtte. 1 hete egy buliban smároltam egy osztálytársával, akit csak kb. 1,5 hónapja ismerek. Mindketten kicsit részegek voltunk, de jó volt, mindketten élveztük, egyikőnk sem bánta meg. Igazából ő kezdeményezte a dolgot, úgyhogy nem lehet arról szó hogy nem akart ellenkezni vagy ilyesmi.

Nekem nagyon bejön a lány, úgy tűnik ő is érez valamit talán, de ezt így még nem mondta ki. Azóta sokat chatelünk, majdnem minden este 1-2 órát,

hétvégén többet is, de élőben suliban nem akar annyira velem mutatkozni, beszélgetni. Ott is kedves velem, de nem tudunk olyan felsazbadultan beszélgetni, mint chaten még akkor sem, ha kettesben vagyunk.

Amúgy nem egymás barátnői, de rosszban sincsenek egymással.Szerintetek nagyon zavarja hogy nemrég szakítottam az osztálytársával? Vagy csak attól fél, hogy mit fognak róla gondolni? Lehet ebből még valami, vagy maximum barátok lehetünk ezután? Vagy csak várjak nyárig, amikor már nem fognak minden nap találkozni?

Segítsetek lécci, ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Amúgy én 16/F vagyok, ők is mindketten 16 évesek.

2012. máj. 12. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet a lány már alapból azt hiszi, hogy valami kis pótlék lennél a számára. De persze, simán az is lehet, hogy fél a többiek véleményétől. Vaaagy, mindkettő egyszerre. Egyelőre maradjatok "barátok", beszélgessetek, hívd el valahova, ahol senki olyannal nem találkoztok, és beszélgessetek minél többet. És élőben! :D
2012. máj. 12. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb, mikor két olyan lányhoz volt közöd, akik ennyire sokszor találkoznak egymással. Én ezt tapasztalatból mondom neked.. És az exednek ez szerintem nagyon rosszul fog esni, de már nem tudod visszafordítani.
2012. máj. 22. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Az "exem" nem tud arról ami történt, sőt igazából senkinek nem mondtuk el...
2012. máj. 22. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok ismét. Ha még most nem tudja, egyszer úgy is meg fogja tudni. A kérdésedre válaszolva amúgy, nem tudom hogy csak barátok lesztek-e ezzel a lánnyal vagy kialakulhat komolyabb dolog is, ez rajtatok múlik.

Bár most belegondolok, szakítottál a barátnőddel és rá egy hétre már mással smárolsz. Én lány vagyok, nekem ez nem este jól a (volt)barátomtól!

2012. máj. 22. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:
este helyett esne! bocsi
2012. máj. 22. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!