Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennél továbbra is a barátoddal/barátnőddel ha azt mondaná, hogy nagyon szeret, de nem szerelmes beléd?
Már egy éve együtt vagyunk én is nagyon szeretem őt,azt hiszem szerelemes is vagyok. De elbizonytalanodtam. Érdemes együtt lenni valakivel aki ennyi idő után nem érzi a szerelemet??
22/L
Köszönöm a válaszokat! :)
ASOT: tudom,hogy a szerelem mulandó és átvált szeretetté,de szerintem a normális ha kb 20-30év után történik ez, nem 1év után.
Panda Péter: én nem misztifikálok túl semmit. Sőt nálunk pont a párom hajlamos rá. Pont ezt mondtam neki,hogy a szerelem nem olyan mint a filmekben..
Csak nincs túl sok tapasztalata ezért gondolom,hogy nem tudja milyen a szerelem érzése.
De ma este megbeszéltük az egészet.Mondtam neki,hogy ha találkozna olyan lánnyal akibe bele tudna szeretni,mondja meg és kilépek az életéből,mert nekem mindennél fontosabb az ő boldogsága.Erre megcsókolt és azt mondta szeretne szerelmes lenni belém,mert tudja,hogy ilyen lányt nem talál másikat. :) Ez azért visszahozta az önbizalmam és reménykedem,hogy újra belém szeret!
Még egyszer köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!