Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok szerelmes a barátnőmbe, lehet evvel kezdeni valamit?
Hát, nem mindenkinál alakul ki 2 hónap után szerelem, ez még nem olyan nagy baj. Ha amúgy nincs gond, akkor ezen nem érdemes aggódni.
A lány hány éves?
Tudod, kérdező, ahogy olvastam a kérdésed saját magamra ismertem.
Én is hasonlóképp jártam a lányokkal és jelenleg is a lány, akivel vagyok hiába nagyon rendes, aranyos jellemre, nem érezk iránta szerelmet, ellenben az elő lány iránt, aki egy kis k*rva volt valahogy totál belé voltam zúgva.
Tartok tőle, hogy én ilyen vagyok és a rossz lányokra gerjedek. :/
Szia! Én is hasonló helyzetbe kerültem, kicsit túlkomplikáltabb ugyan, de alapjaiban megegyezik problémánk. Látom, már több mint fél éves ez a kérdésed. Érdekelne, miként döntöttél; Vele maradtál-e, vagy sem.
Én igyekszem afelé hajlani, hogy most már nem ártana hosszabb távra is tervezni, nem pedig a pillanatnyi érzések parancsait követni, de barátnőmből való kiábrándultságom után képbe került egy másik lány, aki hiába szimpatizál velem kölcsönösen, nem akar kapcsolatot egy frissen véget ért kapcsolata végett. Nem szeretnék a végtelenségig várni rá, mert a 2 lány közötti őrlődés egyre jobban behülyít, pláne, hogy az utópikus szerelmem is gyakran eszembe jut és ezen gondolatok sanyargatják mindennapjaimat. Nem szeretnék a 2 szék közül a pad alá esni, eddig számtalanszor koppantam, most nem szeretnék a saját hibámból így járni egy rosszul meghozott döntés miatt. Környezetemben azt javasolják az emberek, hogy szakítsak barátnőmmel. Megpróbáltam, de egy hét után megint összejöttünk. Se vele - se nélküle állapot, amiben ő szerelmes, én pedig ragaszkodó.. vagy csak a megszokás "beszél", nem tudom...
Hogyan döntöttél akkor, és mi befolyásolta döntésedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!