Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Még a gondolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Még a gondolat is felkavar.

Figyelt kérdés

A barátnőmnek ez az első barátja. Én úgy érzem hogy csak azért jött össze vele hogy felvágjon vele.

Nagyon sajnálom a srácot mert rendes nagyon és szereti is a bnőmet. De szerintem a bnőm nem szereti csak "játszik" vele. Annyira idegesit hogy mostmár egyre rosszindulatúbb és mindig felvág azzal hogy neki van barátja meg csókolózott...nekem meg még nem volt. Annyira beolvasnék neki dehát mégis egy barát. Még az is zavar hogy a srácnak elég komolyak a szándékai, de a nyilvánosság előtt nem válalják fel egymást.

Most velem van a hiba vagy a bnőmmel????

a válaszokat megköszönném!

2012. máj. 11. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Ő dolgok. Hagyd rá.
2012. máj. 11. 22:19
 2/9 anonim ***** válasza:
gyűlölöm az olyan lányokat, amit leírtál. mondd a szemébe, hogy bárcsak játszana veled egy pedofil állat szadomazo szexet...
2012. máj. 11. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:

egyikőtökkel sincs baj, kamaszodtok és próbáljátok megszerezni az első tapasztalatokat. ne aggódj nem lesznek sokáig együtt, főleg ha a lány nem bánik rendesen vele.

és te ne legyél olyan buta mint ő, ne siettes semmilyen dolgot.

2012. máj. 11. 22:26
 4/9 A kérdező kommentje:

köszi a választ!!!

Már én is gondolkodtam ezen de folyton meséle: most találkoztunk,beszélgettünk stb. és ahogy látom a srácot mikor találkozunk a folyosón olyan szemekkel néz rá :s de nem is köszönnek egymásnak mert csak 5-6 ember tud róla.

2012. máj. 11. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:
ó hát ha fel sem vállalják a "tömeg" előtt akkor ez végképp csak ilyen látszat kapcsolat... a fiú meg vagy túl naív vagy csak nagyon tetszik neki a lány.
2012. máj. 11. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Kavard meg a sz*rt, ez így unalmas :(
2012. máj. 11. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:
vagy a tanára...
2012. máj. 11. 22:31
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi a másik kèt választ is! hát kicsit durva az ahogy ezt leírtad meg utána rögtön ha mondanék valamit megsértődik elkzd vergődni aztán én leszek a szar hogy megbántottam.

Nem, nekem eszemben sem jutott elsietni a dolgokat fogok kapni az első lehetőségen nem tudnán ezt tenni.

Hát nem tudom meddig lesznek együtt de már több mint egy hónapja széditi. :s

2012. máj. 11. 22:32
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm az utolsó válaszojat is!!!

egyre LOL!! :D

de sajnos nem tudnék bekavarni meg nem is szeretnék mert akkor kikürtölné kibe estem bele az meg nem hiányzik.

a srác felvállalná de neki már csak két hónapja van suliba és nem szeretné ga ezzel csesztetné mindenki.

2012. máj. 11. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!