Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti észre szoktátok venni, ha egy pasi figyel titeket, és azon gondolokozik, hogy szedje össze a bátorságát, hogy odamenjen és megszólítson?
Az hogy valaki figyel, egyértelmű, nem kell hozzá különösebb érzék. Egyszerűen feltűnően bámul. Ez többnyire nyomasztó szokott lenni. Néhány odamosolygás, összenézés sokkal jobb. :)
Egyébként ha valakivel beszélgetek egy buliban, vagy ilyesmi, azon többnyire megszoktam érezni, hogy milyen szándékokkal közeledik. Természetesen hárítok és tartom a tisztes távolságot, illetve közlöm, hogy van párom, ez így fair.
Várom, h odajöjjön. Ha tetszem egy pasinak, annyi azért csak van benne, h oda mer jönni hozzám és megszólít. Ha mégse, akkor így jártam, nem kellettem eléggé. Ha tényleg tetszem egy srácnak, az oda is jön és félreteszi a töketlenkedését, nem fogok én odamenni hozzá.
De egyébként most ellentmondok magamnak, mert amikor épp olyan hangulatomban voltam és láttam, h ott egy jófejnek kinéző srác, valami humoros beszólást elejtettem neki. De ez nem az esetek többsége, szóval tartom az első bekezdésben leírt monológomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!