Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyik lány osztálytársam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik lány osztálytársam mostanában érdekesen viselkedik, talán tetszem neki? Jó lenne tudni

Figyelt kérdés
Előttem lévő padban ül,és sokszor hátrafordul,hogy beszélgessen velem,ilyenkor mindig elkezdi valamelyik cuccomat birizgálni,tollamat kapcsolgatja stb. Mindig a szemembe néz,és olyan is előfordult,hogy így ráhajolt a padunkra. Meg elég érdeklődő,megnézi hogy mit írtam a füzetemben,ha új cipőben jövök azt is kiszúrja,sosem megy el mellettem szó nélkül. Ha találkozunk,mindig integet nekem. Most vajon tetszem neki,vagy csak barátkozni akar? csak simán ennyire nyílt,és érdeklődő lenne?

2012. máj. 11. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki. Beszélgess vele, nyílj meg felé.
2012. máj. 11. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy bejössz neki.
2012. máj. 11. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
NE CSESZD EL! Én fiú vagyok, és szintén hasonlóval próbálkoztam egy lánynál. És sajna én törtem össze.
2012. máj. 11. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Tuti tetszel neki.
2012. máj. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!