Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segített valakin az a módszer,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segített valakin az a módszer, hogy "utoljára beszélt" a volt párjával?

Figyelt kérdés

Nekem úgy sikerült nagy nehezen lezárni a korábbi kapcsolatomat, hogy egy barátom javaslatára felkerestem a volt barátnőmet. És miután az üzeneteimre nem reagált, akkor megvártam a lakása közelében, és megalázva magam ugyan, de odamentem hozzá, és elmondtam, amit akartam, majd sok boldogságot kívánva elbúcsúztam tőle. Pár hétig még fájt, de most érzem azt igazán sikerült túltenni magam rajta.

Valaki érzett hasonlóan?

23/F

2012. máj. 10. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
szerintem kényelmetlen szakítás után találkozni az ex-el. Én nem tudnék vele leállni beszélgetni.
2012. máj. 10. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyesmi,még átadta az ajándékom,aztán volt pár üzenetváltás.Aztán csinált egy hülyeséget,és onnantól no kontakt.
2012. máj. 10. 22:42
 3/3 anonim válasza:
velem is ez volt, de nekem volt kulcsom a házukhoz, és a szobájában vártam, mesztelenül. Azt hittem, olyan lesz mint régen, aztán..... kidobott a lakásból a ruháim nélkül a kigyurt uj faszija..
2012. máj. 12. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!