Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam vissza?

Figyelt kérdés

6.ban egyik osztálytársammal jártam. úgy jöttünk össze , hogy egyik barátnője elmondta nekem hogy tetszek neki , mire megkérdeztem tőle, ő meg azt mondta hogy igaz. Erre mondtam neki , hogy nekem is tetszik , és járhatnánk is...

azonban 2 hónap után egy órai levelezésen megírta , hogy időt kér , mert tettszik neki egy másik fiú is , és nem tudja ki mellett döntsön. Én barom meg szakítottam vele.

Azonban ezt nagyon megbántam! Bárcsak vissza tudnám forgatni az időt... Azóta nem bír engem. Haverjaim azt mondák hogy mért nem járok vele? mért nem kérdezem meg tőle , hogy járnánk - e újra? De ez ilyen egyszerű , mert ő tudja hogy én még mindig szeretem , de én úg ylátom , hogy ő már nem engem... Mit tegyek? hogyan tudnám vissza hódítani?

2012. máj. 10. 21:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Nehéz lesz visszahódítani, nagyon sokféle képpen lehet (én se tudom mindet xD) de szerintem jobban jársz ha keresel mást...(de előtte tegyél 1-2 próbát)
2012. máj. 12. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!