Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy ne legyek szomorú miatta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyek szomorú miatta?

Figyelt kérdés
Az van, hogy tetszik egy fiú az iskolában. Én 7.-es, Ő 8.-os. Ma voltunk egy kiránduláson A 6. 7. és 8. évfolyam. Nem rég jöttem haza, és eszméletlenül hiányzik, csak az baj, hogy nem nagyon ismerjük egymást, csak látásból. És nem is tudom, hogy Ő mit érez irántam, de nagyon sokat néz rám, és nagyon zavarban van, ha én is ránézek. Azt szeretném kérdezni, hogy mit tegyek, hogy addig míg nem látom újra ne szenvedjek miatta annyira.
2012. máj. 10. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy rendkívül hasznos tanács: 16 éves korod előtt ne foglalkozz pasikkal. 20 év felett majd megérted, hogy miért. Ne gondolj rá, ne szenvedj. Jó, dolgoznak a hormonok, de fiatal vagy még hozzá.
2012. máj. 10. 20:26
 2/9 A kérdező kommentje:
De nem tudok az ellen tenni, hogy ne hiányozzon.
2012. máj. 10. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Muszáj lesz sajnos. Egyenlőre csak álmodozgass, mert nem egészséges elsietni. Jobb később megtalálni az igazit, mint hamar elkezdeni és szenvedni a következményektől.
2012. máj. 10. 20:34
 4/9 A kérdező kommentje:
De én érzem, hogy Ő majdnem az igazi. És lehet, hogy később azzá is válik, mert volt egy másik fiú is, és Ő el tudta velem felejtetni.
2012. máj. 10. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez már csak így megy. Maradjatok maximum barátok, ha csak ő nem közeledik úgy feléd. Hidd el, hogy felesleges.
2012. máj. 10. 20:52
 6/9 A kérdező kommentje:
De még nem is vagyunk még barátok se, de mikor rá gondolok annyira már lesz minden, minden értelmet kap, és alig tudom ki várni, hogy újra láthassam.
2012. máj. 10. 20:54
 7/9 A kérdező kommentje:
más*
2012. máj. 10. 21:00
 8/9 Joola ***** válasza:
Szerintem meg nincs semmi gond ezekkel az első szerelmekkel, nem értem miért kéne "elfelejteni". Ez amúgy sem úgy megy, hogy gondolok egyet, h na jó, nem érdekel és akkor egyszer csak másnap a játszótéren találom magam és jéé, nem érdekelnek a fiúk, mert még kislány vagyok... Szóval a lényeg: szerelem nem egyenlő szex. Igen, a szexszel várni kell, szerelmes viszont nyugodtan lehetsz, ahhoz pedig hozzátartozik a hiányérzet és a fájdalom, meg a hatalmas izgalom, mikor újra látod. Szerintem igyekezz megismerni valahogy, mert elképzelhető -abból amit írtál-, hogy őt is érdekled. Ha meg mégsem olyan, mint gondoltad, legalább nem pazarlod rá az időd többet.
2012. máj. 18. 07:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jól esett. Végre egy értelmes válasz.
2012. máj. 18. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!