Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő járás után mondtátok ki a bűvös "szeretlek" szót?
Figyelt kérdés
Melyikőt?2012. máj. 10. 17:56
1/12 anonim válasza:
1 hónap után, Ő mondta ki először. Megcsókoltam majd azt mondtam: Én is szeretlek. Mosolyogva gondolok vissza a dologra, akárhányszor eszembe jut :)
2/12 anonim válasza:
Attól függ hogy melyik nemhez tartozol. Ha Csajszi vagy akkor inkább várj vele amíg a srác kimondja. Mert ez így neki dicsőség lesz.
4/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány, 18 éves. 1 hónapja vagyunk együtt. Amikor összebújunk, sokszor úgy megmondanám neki, hogy szeretem. De visszafogom magam, mert meg szeretném várni, hogy ő mondja ki elsőként. Nekem ez sokat jelentene, és várom már azt a pillanatot. Ő most lesz 20 éves.
2012. máj. 10. 18:00
5/12 anonim válasza:
Masfel eve vagyunk együtt, mar együtt is lakunk es nagyon szeretem kedvesemet. De meg egyszer sem voltam kepes, hogy elmondjam neki. Nagyon sok mindennel ereztetem vele, hogy igy van, csak az a szo egyszerüen nem hagyja el ajkaimat.
27
6/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Ez nagyon furcsa, de persze érthető, vannak ilyen személyiségek, akik nem nagyon tudják kimondani.
2012. máj. 10. 18:03
7/12 anonim válasza:
Bakker, azt hittem ezt csak a gyökér amerikai filmekben pörgik túl ennyire :S
8/12 A kérdező kommentje:
köszi... -.-
2012. máj. 10. 18:19
9/12 anonim válasza:
Egy hónap után mondta szex közben ő azt hiszem. :D
10/12 anonim válasza:
Akkor csak, ha így van. De ez a szeretlek szó nem annyira bűvös, mert nem ugyanúgy használható a baráti szeretetre, mint az izzó szerelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!