Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez megcsalás? Gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? Gáz voltam akkor?

Figyelt kérdés

Van párom, akivel együtt élek. A múlt éjjel elhívott 2 fiú barátom, akikkel elmentem borozni, mert most itt borfesztivál van, majd utána elmentünk egy diszkóba, ahol az egész éjjelt végig mulattuk (persze ittasan) majd amikor az is már bezárt akkor egy reggeli gyűjtőkocsmában eszme cseréltem a 2 emberrel. Pont úgy értem haza, (már sütött a nap reggel) amikor a párom indult dolgozni.

Emiatt lelkiismeret furdalásom van, mert ilyen sokáig mulattam. A két illetővel nagyon jót táncoltam. Megpörgettek nagyon, meg hát fogtak. (Megfogták a derekamat). Csók, puszi, egyéb nem történt. Nem is hagynám. Számomra ők csak barátok, de valahogy mégis egy ekkora hatalmas este utána lelkiismeretem nem jó, holott nem csináltam semmit se a tánc közbeni kézfogáson kívül.

...

szerintetek?

Ti is éreztetek már így?

2012. máj. 10. 11:54
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
:D Nem vagyunk homokosok. Én 2 férfival voltam, a párom meg 2 haverjával anno. Igen...mindenki férfival volt...:DDDD
2012. máj. 10. 12:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, páromnak is vannak "havercsajai", szokott velük is táncolni. Már ha táncnak lehet nevezni azt.:>

Szórakoztál egy jót, régen én is ilyen voltam.

25/N

2012. máj. 10. 12:20
 13/20 anonim ***** válasza:

Egy kicsit furcsa, hogy egy parkapcsolatban elo no elmegy ket pasival bulizni egesz ejszakara, de tulajdonkeppen nincs benne semmi rossz. Nagyon egeszseges gondolkodasu a parod (nem feltekeny, nem tulozza el a dolgokat, hagy neked szabadsagot), az enyem is ilyen. Amig fosulis voltam, en is jartam bulizni parszor nelkule..en is furcsan ereztem magam utana, de paromat nem zavarta, sot, o mondta, hogy menjek:D

Ahogy irta valaki, azert van lelkiismeretfurdalasod, mert parod nelkul erezted jol magad, tehat tenyleg szamit neked.

A parod szerintem valamilyen szinten orul neki, hogy jol erezted magad, hiszen errol is szol egy kapcsolat, boldogga tenni a masikat

Nem megcsalas, amit csinaltal, de azert nem szabad tul surun ilyesmit csinalni, az mar azert masoknak is szemet szur, meg az mar ot is zavarna. Ha evente parszor fordul elo, akkor oke.

2012. máj. 10. 12:20
 14/20 anonim ***** válasza:
8%

Azért miért kell lepontozni, mert nem volt előttem teljesen világos a nemi identitás a kérdező kapcsolatában? Előtte írtam egy használható választ is, és komolyan nem esett le. Mivel mindenki férfival volt :D

De azért kösz az intelligens pontozgatásokat

2012. máj. 10. 12:34
 15/20 anonim ***** válasza:
8%
nem megcsalás, de szerintem azért kicsit túlzásba vitted. Nekem sem esne jól, ha a párom végigbulizná az éjszakát két lánnyal. De nem történt megcsalás.
2012. máj. 10. 12:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Ugyan már. Miért lenne megcsalás? Tedd túl magad rajta, nincs miért szégyenkezned.

25/N

2012. máj. 10. 13:31
 17/20 anonim ***** válasza:
4%
Sose mennék PÁROM NÉLKÜL bulizni ott kezdődik az egészben a bibi. Ráadásul más fiukkal?
2012. máj. 11. 10:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Jesszus :D Most mi lesz?

Külön elmert menni a barátja nélkül szórakozni a fiú barátaival. Kövezzük meg, vagy mégis mire gondoltál? :D

Egy egészséges kapcsolatba ez teljesen belefér, arról nem beszélve, hogy mindenkinek mások az igényei, valaki szeretne kikapcsolódni a párja nélkül is, amit teljes mértékben megértek. Annak ellenére, hogy mi is együtt megyünk a férjemmel mindenhova, de ettől még nem kell mindenkinek így tenni.

2012. máj. 11. 11:04
 19/20 anonim ***** válasza:

Ma már mi is együtt megyünk mindenhova, de a kapcsolatunk első éveiben nem volt ez mindig így. Szerintem ha valaki ragaszkodik ahhoz az elvhez, hogy csak kizárólag együtt lehet szórakozni, az egy darabig szép és romantikus, de idővel a másik félnek olyan lesz, mintha béklyót húzna magával. Én nem bánom, hogy eleinte kiszórakoztuk magunkat külön is, együtt is, mert így 13 év elteltével is tudjuk, hogy megbízhatunk egymásban és már nem vágyunk rá, hogy külön bulizzunk. Van egy barátnőm, aki sokakhoz hasonlóan úgy indult neki a kapcsolatnak, hogy innentől csak a párja és semmi más, aztán kb. 10 év múlva meg behülyült és a munkahelyén próbált úgymond egy kis változatosságra találni más férfiban.

Kellő bizalommal igen is hagyni kell élni a másikat. Egyszer, még a kapcsolatunk elején a párom elment külföldre dolgozni 2 hónapra. Majd bele őrültem a hiányába, ráadásul még nem ismertem senkit a városban az ő haverjain kívül, (akkor tájt költöztünk össze) hogy legalább valakivel lefoglaljam magam. Ezért volt a párom olyan bizalmas, hogy úgymond "rábízott" az egyik haverjára, akiben ő is nagyon megbízott és én is. Megengedett volt, sőt, örült neki, hogy a haverjával jártam el bulizni, mert tudta, hogy megőrülnék otthon. Meg aztán, gondolom úgy volt vele, hogy inkább a haverral menjek, mint idegennel :D Ebben nem hogy kivetni valót nem találok, hanem azt mondom, itt kezdődik a bizalom.

2012. máj. 11. 13:40
 20/20 anonim ***** válasza:

Na és ugyan miért kellene mindig együtt menni bulizni? Párkapcsolaton belül is meg kell adni a személyes teret a másiknak szerintem. Ha valaki annyira nem bízik a párjában, hogy rossz néven veszi, ha a barátaival bulizik néha, az szerintem már régen rossz.

A felnőtt ember el tudja dönteni mi a helyes és mi nem. Én pl. nem vagyok óvodás gyerek, akit ellenőrizgetni, vagy őrizni kéne.

25/N

2012. máj. 11. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!