Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez megcsalás? Gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás? Gáz voltam akkor?

Figyelt kérdés

Van párom, akivel együtt élek. A múlt éjjel elhívott 2 fiú barátom, akikkel elmentem borozni, mert most itt borfesztivál van, majd utána elmentünk egy diszkóba, ahol az egész éjjelt végig mulattuk (persze ittasan) majd amikor az is már bezárt akkor egy reggeli gyűjtőkocsmában eszme cseréltem a 2 emberrel. Pont úgy értem haza, (már sütött a nap reggel) amikor a párom indult dolgozni.

Emiatt lelkiismeret furdalásom van, mert ilyen sokáig mulattam. A két illetővel nagyon jót táncoltam. Megpörgettek nagyon, meg hát fogtak. (Megfogták a derekamat). Csók, puszi, egyéb nem történt. Nem is hagynám. Számomra ők csak barátok, de valahogy mégis egy ekkora hatalmas este utána lelkiismeretem nem jó, holott nem csináltam semmit se a tánc közbeni kézfogáson kívül.

...

szerintetek?

Ti is éreztetek már így?

2012. máj. 10. 11:54
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Olyan, mintha megcsaltam volna a páromat, pedig nem. S soha nem tenném. Nem tudom, hogy miért van ez az érzés bennem.....fú.
2012. máj. 10. 11:56
 2/20 A kérdező kommentje:

Táncoltunk, twisteltünk, megfogtam az egyik vállát, rácsimpaszkodtam, megtartott, hogy ne essek el, meg úgy pörgetett, meg közben duruzsolt nekem, ott szövegelt és hülyéskedtünk.

Basszus, de hülyén érzem magam...

2012. máj. 10. 11:58
 3/20 anonim ***** válasza:

én nem csináltam ilyet, olyat igen, hogy elmentem bulizni barátnőkkel de próbáltam időre hazaérni, mert tudtam, hogy ő reggel megy dolgozni és ha nem vagyok otthon akkor ő se alszik valami jól.

Amúgy amit csináltál nem megcsalás, ha a párodat meg nem zavara akkor ne agyalj ezen

2012. máj. 10. 11:58
 4/20 anonim ***** válasza:
42%
Ezek szerint téged sem zavarna ha a pasid 2 csajjal elmenne inni,táncolni,majd reggel jönne haza hulla részegen?
2012. máj. 10. 11:59
 5/20 anonim ***** válasza:
nincs benne semmi, hiszen te is tudod, hogy nem csaltad meg. Legközelebb szólj a párodnak, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod. Lehetséges, hogy veled akar majd menni, és akkor minden tiszta lesz! Én még sohasem éreztem így, mivel ha van valakim nem megyek el a fiúbarátaimmal bulizni az éjszakába, tudod egy kis faluban könnyen szájára veszik az embert.. Úgyhogy ha bűnös nem is vagy, azért elég illetlen dolog férfiakkal táncolnod, miközben a párod otthon alszik. Lehet, elég régimódi felfogás, de akkor sem tartom méltó viselkedésnek.
2012. máj. 10. 11:59
 6/20 anonim ***** válasza:

Tudsz élni :D Régen én is ilyen voltam :) Mára már lenyugodtam :)

Ne emészd magad, ez nem megcsalás!

2012. máj. 10. 12:01
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben nincs semmi rossz.
2012. máj. 10. 12:02
 8/20 A kérdező kommentje:

Ja, bocsánat. Azt nem írtam le, hogy én NEM voltam hulla részeg. Ittam bort igen, de nem részegen mentem haza. A páromat kérdeztem a dologról, azt mondta hogy nincs semmi baj sem.

(Amikor én kint güriztem külföldön 3 hónapot, akkor a párom ment el a haverjával 3 napra Balatonra a strandra, meg éjszakai diszkó túrára...)

2012. máj. 10. 12:02
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért érzel lelkiismeret furdalást, mert a párod nélkül érezted magad jó, tehát a párod fontos számodra. Mi már nem járunk bulizni, de emlékszem, hogy ha együtt mentünk, ha külön és bepiáltunk, mindig ugyanezt éreztem, szerintem ez az alkohol miatt van. Az ember nem képes reálisan visszaemlékezni a dolgokra, lehet hogy néha dúl dramatizálja a történteket. Ez nem megcsalás, képmutató aki azt mondja hogy ez gáz. Az embernek joga van néha a párja nélkül is jól éreznie magát. A kapcsolat nem erről szól, hogy mostantól csak velem érezheted jól magad, minden más bűn, aminek örülsz, vagy AKINEK örülsz. Az ember alapból nem monogám, szükség van másokra is. Ha tényleg nem történt más, akkor ennek semmi köze a megcsaláshoz. Volt olyan, (nem sűrűn) hogy a férjem nélkül mentem el szórakozni, ő nem akart jönni, de mondta, hogy menjek nyugodtan. Én is hülyén éreztem magam nélküle, pedig csajokkal voltam. Talán inkább az zavart, hogy én jól éreztem magam, ő meg kimaradt belőle.
2012. máj. 10. 12:05
 10/20 anonim ***** válasza:
17%
ti homokosok vagytok?:D mert ha a párod a haverjaival ment, akkor abban mi van. Nem lány barinők.
2012. máj. 10. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!