Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret még? Vagy csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még? Vagy csak én vagyok ilyen hülye?

Figyelt kérdés
lassan fél éve vagyunk együtt a barátommal...minden olyan jó vele szeretem úgy tudom ő is engem,ami mindig boldoggá tesz ha mondja és eddig mindig sokszor is mondta...vagyis nem sokszor hanem úgy nem csak elköszönésnél hanem miközben beszélgettünk meg ilyenek,na.persze lehet én vagyok retardált hogy ezt gondolom hogy 'szeret még...' csak na tiszta olyan érzésem van mellette mintha igazam lenne...pedig én nagyon szeretem..
2012. máj. 10. 07:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést...
2012. máj. 10. 07:33
 2/4 A kérdező kommentje:
:'DD inkább elé állok és megkérdezem tőle..lehet az jobb lenne..
2012. máj. 10. 07:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Na fuss neki mégegyszer, és fogalmazd meg rendesen a kérdést (már ha egyáltalán képes vagy rá)
2012. máj. 10. 07:34
 4/4 anonim válasza:

A fiúk többsége nem mondja el 10 percenként hogy mennyire szeret, ha már egy találkozáson elmondta, akkor elhiheted neki, hogy igazat mond, feleslegesen parázol.

Nálunk pont fordítva volt a probléma, hogy én nem mondtam el neki 10 percenként hogy szeretem és szakított. Ne menjen tönkre emiatt a kapcsolatotok! 16/L

2012. máj. 10. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!