Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasim azt mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim azt mondta, hogy mindenkinek akkora az IQ-ja amekkora a mellbösége. Szeret egyáltalán?Most akkor én hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Egyébként azt mondta, hogy az IQ-m akkor 89-es. Szerintem azt hiszi, hogy azért mert szőke vagyok hüje is. És amikor meg kérdeztem töle, hogy hüje vagyok-e azt monda "nem csak édes".
2009. márc. 29. 21:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
lehet hüLYe vagy ha nemtod leírni ly-al a hülyét :D a barátod is az, ha kitalál ilyeneket, vagy kamu a kérdés
2009. márc. 29. 21:10
 2/15 anonim ***** válasza:
53%

hülye vagy mert a hülye szót azt ly-vel kell írni.

szülinapodra kérj tőle helyesírási szótárt!

2009. márc. 29. 21:11
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
hat a kerdesbol itelve a pasidnak igaza lehet az IQ-dat illetoen....
2009. márc. 29. 21:11
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Akkor inkább a mellbőséggel fordítottan arányos:D
2009. márc. 29. 21:12
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

akkor nekem viszonylag nagy az IQ-m

benevedd már!:'D

2009. márc. 29. 21:27
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
most azért tetted fel ezt a kérdést, hogy lepontozz minket? :D na meg a többi okostojás is, amikor hülye kérdésre hülye választ kell adni, vicces :D
2009. márc. 29. 21:35
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
jah meg csak annak 100%-os aki ennek ellenére okosnak titulál? :D
2009. márc. 29. 21:36
 8/15 anonim válasza:
54%

De parasztok vagytok!

Nem értem miért kell valakit ismeretlenül a porig alázni csak azért mert j-vel írja azt, hogy hülye!!!???

Speciel a téma nevében helyesen (ly-vel) írta, tehát feltételezhető, hogy az elírás véletlen volt.

Szerintem ezekkel a beszólásokkal csak magatokról állítottatok ki szegénységi bizonylatot...

Neked pedig kedves kérdező csak anyit tudok mondani, hogy ha a párod azt érzékelteti veled, hogy butácska vagy az ő szintjéhez képest, akkor nem érdemes vele lenned, mert csak eszközként fog kezelni és nem fog adni a szavadra a továbbiakban.

Ha szereted őt és szeretnél vele maradni ennek ellenére akkor állj a talpadra és észérvekkel kezeld a lekezelő helyzeteket, alacsonyítsd le magadhoz képest és ha belátja, hogy nem vagy "hüje" akkor talán emberként fog kezelni és nem jut eszébe ilyen kérdésekkel frusztrálni téged...

Ha pedig annyira nem tartod értékesnek ezt a kapcsolatot a továbbiakban akkor legközelebb keress egy olyan férfit magad mellé, aki azt érzékelteti veled, hogy te vagy a legtökéletesebb nő a világon, minden téren. ...habár ez egy kicsit tulzás, de nem árt egy olyan pasival kezdened aki nem hordja fent az orrát és nem olyan nagy a mellénye, hanem inkább egyenrangú félként kezel. Oksi!? ;)

2009. márc. 29. 21:37
 9/15 anonim ***** válasza:
53%
off: a kérdésben is j-vel írta csak azokat ugye moderálni szokták.
2009. márc. 29. 21:39
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki hogy a pasiknál meg az IQ egyenlő a farokmérettel.
2009. márc. 29. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!