Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasim azt mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim azt mondta, hogy mindenkinek akkora az IQ-ja amekkora a mellbösége. Szeret egyáltalán?Most akkor én hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Egyébként azt mondta, hogy az IQ-m akkor 89-es. Szerintem azt hiszi, hogy azért mert szőke vagyok hüje is. És amikor meg kérdeztem töle, hogy hüje vagyok-e azt monda "nem csak édes".
2009. márc. 29. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
ez az utolsó igen jó :D amúgy nekem 84 a mellbőségem és legutóbb 132 volt az IQ-m :D szal... ha hülyének tart téged, hagyd ott, nem lesz jó vége...
2009. márc. 29. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

aha! akkor azert van annyi szilikonos csaj:-D

jo kis agytuning lehet:-P

2009. márc. 30. 09:03
 13/15 anonim ***** válasza:

A pasid egy aljas pofátlan féreg!

Teljesen nyilvánvaló, hogy csak játszadozik veled meg idiótának néz téged.

Ne foglalkozz ilyen szeméttel, küldd el a fenébe!

És...ne légy ennyire naiv, kérlek... Már hogy lehetne ilyesmi igaz??!!! Méghogy mellbőség egyenlő IQ-val...tiszta röhely! :)))

A pasid meg megérdemelné hogy istenesen képen vágják , nem is egyszer!

Disznólkodik egy ártatlan, naiv lánnyal! Szemét alak!

Adnék én neki a helyedben majomkodást, úgy hogy megemlegetne amég él! Hááát...hogy milyen aljas faszik vannak...! Elér a hányinger!

Kedves kérdező, felejtsd el azt a hitvány alakot, és soha többé ne engedd a közeledbe, azt ajánlom!

Hány éves vagy...?

2009. márc. 30. 10:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Remélem azóta már kidobtad azt az ididótát!Én egy ilyen idiótával szóba se állnék...
2009. márc. 30. 14:45
 15/15 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2009. márc. 30. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!