Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem borzasztóan gáz?
Kíméljetek meg a csak féltékeny vagyok szövegektől.
Most komolyan van fiú aki komoly kapcsolatot képes elképzelni egy ilyen típusú lánnyal, aki a csöcsét mutogatja facebookon? :D Most néztem hogy ki van a fél bimbója már... -.- Én ezt komolyan nem értem.
Fa*om ba*meg
akis ku*va
nem sértésnek
Olyan kár az ilyenekért... Annyira szép arca van, és a teste se vészes, bár egy kis mozgás azért ráférne, a hasa ahogy elnéztem kicsit löttyedt, de egy hónap alatt közel tökéletes lehetne. Erre kap egy agyat, amiben kisült a biztosítékok nagy része és egy ordas ribi lesz.
A pasiknak egyébként nem kell ilyen komoly kapcsolatra, legalábbis pár elvetemült szerencsétlent leszámítva. Az ilyeneket dugni akarják. Ezért vonzódnak hozzájuk a pasik, mert elég ostobának tűnnek (sokszor valóban azok is), hogy be lehessen őket fűzni egy-két könnyed menetre.
Először is kössz a képet, így már sokkal jobb hangulatban megyek az angol érettségire.
kérdésedet megválaszolandó. Igen, gáz. Nem tudnék vele hosszú tavú kapcsolatot elképzelni. Ez a kacsaszájazás meg hogy csak azért van rajta ruha mert lusta levetni... Rybanc és kész. meg kell jegyeznem addig dugnám amíg mozgok... de rybanc, szal másra nem is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!