Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem van az, hogy egy lánynak annyira nem kéne fontosnak lenni a fiú külelyének? F/15

Figyelt kérdés
Jó,persze vannak határok.
2012. máj. 1. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
A külső megfog, a belső megtart..
2012. máj. 1. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Kérdező ,a külső fontos.Nekünk férfiaknak is fontos a külső.Én soha nem járnék olyannal aki nem tetszik külsőleg és soha nem kötném össze vele az életem.A külső , kölcsönös vonzalom nagyon fontos.

Hogyha a két fél között nincs meg a kölcsönös vonzalom akkor az a kapcsolat nem fog jól működni hosszútávon , röviden halálra van ítélve.

Bárki bármit mond a külső nagyon fontos.

2012. máj. 1. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:

A külső nagyon fontos. Mondok neked 2 végletet, hogy felfogd.

a, adott egy pasi, aki igénytelen, zsíros hajú, pattanásos, kövér, látszik, hogy csak akkor mozog ha nagyon muszáj, látszik, rajta, hogy lusta stb.

b, adott egy pasi, aki normálisan öltözik fel (NEM metroszexuálisat értek ezalatt), sportos, vagy legalábbis látszik rajta, hogy aktív életmódot él, stb.

Nincs olyan, aki az elsőt választaná.

Na most képzeld el kicsit árnyaltabban, nem ennyire szélsőségesen. Bár ehhez még hozzájön a viselkedés is meg a személyiség, de ha valaki úgy néz ki, ahogy az első, akkor nem sok esélye van.

Amúgy meg miért csak nektek pasiknak lehetne fontos a külső? Mit képzelsz, hogy ezt gondolod?

2012. máj. 1. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, csak szerinted van az. Nehogymár, csak a pasik válogassanak..

Ezek szerint te nem nézel ki jól.

2012. máj. 1. 15:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Lehet,nem tudom hogy nézek ki.De nem is erre gondoltam.Ha van egy normálisan kinéző,meg Van egy ultra álom férfi,és a belső eltér,akkor szerintem elhanyagolható.
2012. máj. 1. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ahha persze, mented a menthetőt..
2012. máj. 1. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!