Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hazugságban élek.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hazugságban élek.

Figyelt kérdés
Van egy barátom.Már egyszer szakítottunk,mert meg mondtam neki,hogy nem vagyok belé szerelmes.Ő nagyon szeretett,és még mindig szeret.Mikor vele vagyok úgy érzem szeretem, de amint külön,már nem hiányzik nem gondolok úgy rá, csak mint barát.Egy ideje megint együtt vagyunk.Folyton jön hozzám,de én már nem akarok vele lenni.Ha elmondanám neki mindkettőnk életét megnehezíteném,mert nagyon sok időt töltünk együtt(ugyan ott vagyunk nyári munkán is).Ő megőrülne, nagyon ki lenne.Én barátként szeretnék vele lenni, de ha elmondom neki, látni sem akar majd többet.Utálom, hogy ezt csináltam, és ebből nem tudok kimászni, vele kell maradnom.
2009. jún. 24. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A lehető legrosszabb dolgot teszed, amit csak lehet, mert lehet, hogy a szakítás fájdalmas lenne, de gondold el, hogy így élni mennyivel rosszabb. Nemcsak neked, de neki is, hisz nem is szereted. Szerintem minél előbb beszélj vele és próbálj meg máshová elmenni nyári munkára, hogy ne találkozzatok annyit, hiszen így nem tud majd elfelejteni.
2009. jún. 24. 23:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod neki és új munkát keresel. Mivel te hoztad ezt így össze ha elmondod ez lenne a minimum a részedről szerintem. Tudom, hogy nem könnyű ez manapság, de pl. családod megértené, azért család, mert támogat mindig mindenben, még ha elsőre nem is, de egy idő után biztos. :-)
2009. jún. 24. 23:28
 3/9 A kérdező kommentje:

Igazatok van,de félek.Jövőre leszünk végzősök,egy a baráti körünk is ott, egyikőnknek sem tenne jót ez az egész.De tudom, így sem csinálok jót.Ezen rágódok két hónapja, hogy melyik lenne jobb de nem tudom.

18/L

2009. jún. 24. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Na velem pont ugyanez történt! Nem tudtam mit érzek! Mi nagyon jó barátok vagyunk v voltunk. Figyelj, mondd el neki! Komolyan! Így csak hazugság..így egy kapcsolatnak semmi értelme!! Nem KELL vele maradnod!! Ezt én is végigfuttattam magamban milliószor, és én sem mertem beszélni a sráccal! Tudtam, h őrülten szeret, és talán még mindig így van, és nagyon kiborul, ha megtudja, h lassacskán MEGINT dobom egy másik srác miatt! Mert már egyszer megtettem. Igazából mi nem jártunk ilyen megbeszélten, ha érted mire gondolok..csak volt köztünk vlmi nagyonnagyon szoros, közeli, és azt hittem szeretem. De tévedtem, és ezerszer megbántam. Úgy kb 3 évet kínlódtam így.. Aztán megismertem a jelenlegi barátomat, aki kicsit rendbe tette az életemet! Kirángatott a hazugságból, (pedig még őt is le akartam rázni a másik srác miatt. De aztán a szívem nem csalt meg..tudtam, h ő télleg kell, naon hiányzott! Szerencsére nem mondott le rólam!) Hatalmas szükségem volt rá! Nagyon megkönnyebbültem! 3 év bizonytalanság, szenvedés, lelkiismeretfurdalás után.. Most nagyon boldog vagyok a barátommal már 4 hónapja!:)

Persze a másik srác rendesen kiborult! Azt, amit levágott..pff..annyira felhúzott! Pedig minden az én hibám volt! De kibékültünk. Most is jóban vagyunk! Valószínűleg még mindig szeret, de nekem most csak 1 srác létezik ilyen témában!:):)

Majd írj, mit fogsz csinálni, és ha megvan, mi történt!:) Sok szerencsét!!

2009. jún. 24. 23:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy ezt megírtad,szerintem sokat segített.

Átgondolom,hogyan tegyem majd meg,megpróbálok felkészülni.Bosszút fog állni az biztos, mint legutóbb.:(De megérdemlem azt hiszem.Ha minden megtörtént megírom.(nem garantálom, hogy a napokban, vagy a hetekben lesz ez,mert ismerem magam,sokáig ezen fogok még rágódni...).Köszi a segítséget!!!!!!!!

2009. jún. 24. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Bosszút áll? Ez alatt mit értesz?

Előző voltam.

2009. jún. 25. 00:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Amiket megosztottam vele titkaim,elmondta másoknak,kinevetett,sok mindennel visszaélt.
2009. jún. 25. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Uhh ez durva.. Ne haragudj, de ettől a sráctól gyorsan meg kéne szabadulnod.. Csak emiatt félsz vele szakítani? Ha ilyet képes tenni vagy hazudik, és nem szeret igazán, vagy túlságosan őrülten szeret, és azt hiszi, csak az övé lehetsz. Egyik sem túl jó.
2009. jún. 25. 00:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan jártam 16 éves koromban, egy osztálytársammal kerültem nagyon szoros barátságba, pár hónap múlva közölte, hogy szerelmes. Gyönyörű szerelmes leveleket írt nekem. De én nem voltam erre vevő! Megszakítottam a kapcsolatot vele, mert láttam, hogy ha most az elején nem állítom le, neki még rosszabb lesz később. Egészen érettségiig szó szerint egy szót sem szólt hozzám. Hiányzott, de így volt a legjobb.

Ha idősebbek lettünk volna, és érettebbek, azt gondolom, intelligensebben meg tudtam volna neki mondani, és nem kellett volna megszakítani a barátságot, azt hiszem. Nálatok a kapcsolat előrehaladott volta miatt valszeg teljes szakítás lesz a vége.

2009. jún. 25. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!