Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tini lányok! Az gáz, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok! Az gáz, ha egy srác nem öltözik márkás ruhába? Ha nincs fülbevalója, ha nem gazdag?

Figyelt kérdés

az ilyenek pedig azt hiszik magukról h. húúdenagy casanovák és hogy bárkit megszerezhetnek...(az ilyentől hogy várjak komoly kapcsolatot??)

Pedig az olyan fiúk, akik nem öltöznek márkás, menő cuccokba, és lehet hogy hogy nem gazdagok, sokkal normálisabbak, és sokkal nyitottabbak komolyra...

2009. jún. 24. 23:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
A legtöbb ilyen típusu srác nem is biztos hogy gazdag csak annak akar látszani, mert a mai világban minden a pénzről szól és sajnos a fiatal lányok hajlamosak a pénzt keresni....hát ez van az az ilyen lányok szegénységi bizonyítvány, majd rájönnek! Itt nem az a kérdés hogy mennyire bunkók a gazdagabb srácok hanem hogy tényleg csak rájuk bukhat egy fiatal lány? A gazdagok között is van bunkó és normális is!
2009. jún. 24. 23:17
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
No engem lehet lepontozni.Nekem már felnőtt gyermekeim vannak,de én azért járatom és járattam márkás ruhában és cipőben őket,mert nem telik havonta újat venni. Kínai boltba be se megyek,csak jó minőségú ruhákat és cipőket vettem mindig. Ettől függetlenül gyerekeim ápoltak,szerények és intelligensek. Nem hiszem,hogy a ruha lenne a fő szempont.
2009. jún. 24. 23:40
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem sokaknak mi a baja azzal ha egy pasinak füllbevalója van, meg gyürüt hord..
2009. jún. 24. 23:40
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
mien fiu az aki fülbevalót hord:S...enyhén gáz egy fiunak...az én haverjaimnak is volt fülbevalójuk, aztán 17 évesen szépen mindegyik kiszedette, mert rájött h csöppet gyerekes és hülyén néz ki
2009. jún. 25. 00:07
 15/24 anonim ***** válasza:
28%

Őszintén a válaszolók nagy százaléka itt kamuzik. A lányok a pénzre buknak és a külsőségekre. Az a fontos, hogy ki milyen cuccba jár, eljár-e gyúrni. Ha gyúr és márkás szarokban jár, akkor tuti befutó.

Tapasztalat: 18/F

2009. jún. 25. 02:45
 16/24 anonim ***** válasza:
76%

en es a baratom mindig egyutt valasszuk ki hogy milyen ruhat vegyunk,es egyaltalan nem markas cuccban van o sem en sem ("rendes,normalis" ruhakban jarunk mind a ketten)nincs fulbe valoja sem nem is szeretne

volt egy baratom aki ilyen volt mint a te sulidban jo paran hat nem nagyon ajanlom az ilyeneket...en is ugymond "megjartam" fel evet voltunk egyutt aztan szepen dobott,atz nem tudom hogy mert egy csaj volt a dologban de ot nem szerette,nah de mindegy regen volt ez mar,szoval nem erdemes "ilyenekkel" kezdeni,bar azert bisztos van kivetel...

2009. jún. 25. 07:33
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

sajna van egy-két gazdag haverom akik kicsit sokan képzelnek magukról, de köztük is van olyan aki nem vág fel ezzel

am meg sztem nem az a fontos h milyen márkájú a ruhája hanem az h normális nézzen ki benne és megtalálja a stílusát

nekem az a tapasztalatom h még a kínaiaknál is vannak nagyon jó cuccok és van amiket még a gazdagabb ismerőseim is megdícsérnek szóval nem a márka a lényeg hanem az összhatás:)

17/L

2009. jún. 25. 09:47
 18/24 A kérdező kommentje:

a külső szerintem sem számit annyira...

de a legtöbb csaj ránéz egy srácra aki lehet hogy nem helyes, lehet hogy van egy két pattanása, és igy már nem találja rokonszenvesnek...

pedig ha megismerné, lehet h. pont az ilen fiú lenne az akit keres.

2009. jún. 25. 10:12
 19/24 anonim ***** válasza:
78%
Nem igaz, hogy a lányoknak a pénz számít!! Több mint 4 éve vagyok együtt a szerelmemmel, szegény családból jött és nem zavar! Nekünk triplán meg kell küzdenünk a boldogságunkért, mert nagyon nehezen jön össze még egy pár napos nyaralás is, de ha mégis összejön hihetetlenül tudunk örülni neki. Jövő nyáron lesz az esküvő és egyáltalán nem akadály a pénz! Lesz egy helyes kis lakásunk és boldogok leszünk. Öltözködésben pedig nyilván egyikünk sem jár szakadt rongyokba, igyekszik ő is nem a legrosszabb minőséget venni, de nem számít, hogy nem az látszik rajta, amikor ránézek, hogy mennyire menő cuccai vannak. Olcsón is lehet jobb minőségű és igényes ruhákat szerezni! És a komoly kapcsolatra vágyó lányoknak egyáltalán nem a pénz számít, sőt én talán eljutottam odáig, hogy örülök, hogy nincs sok pénze egyikünknek sem, mert így tényleg tudunk egy egészen apró dolognak is örülni. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden gazdag szívtelen és érzéketlen ember! ismerek olyanokat, akiken egyáltalán nem is látszik, hogy a szüleit felveti a pénz, mert nekik sem az a fontos, hogy gazdagnak látszódjanak. Szóval nem csak a pénztől függ az, hogy valaki ilyen "menőcsávóként" viselkedik. Biztos vagyok benne, hogy a nők a kedves, előzékeny, lovagias, értelmes és érzékeny férfiakra jobban buknak, akár van pénzük, akár nincs, mert nem az a legfontosabb!
2009. jún. 25. 12:16
 20/24 anonim ***** válasza:

nyugi hidd el h sok olyan lány van aki nem a pattanásokat számolja és nem a márkát nézi :)

nekem is volt/van pattanásom ennek ellenére is volt kapcsolatom egy pattanásmentes sráccal:D

kommented előtti voltam D:

2009. jún. 25. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!