Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mégse gondolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mégse gondolja komolyan?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal 2 nap után. és mondta h ő komoly kapcsolatatot szeretne. de mki másnak aza véleménye h akkor nem lett vna ez 2 nap után. most akkor?:(
2009. jún. 24. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:

hát ha a szüzességedről van szó akkor nagy hülyeség volt, ha meg nem akkor is :D de az azért annyira nem durva.. kihasznált, de legalább volt egy jo napod :)

másik verzió: attól mert megdöntött már az nem jelenti azt hogy ezek után sem akar :) szeretetről nem hiszem hogy szó lenne.. hisz akkor vártok a NAGY pillanatra.. de idövel lehet megfog szeretni :)

2009. jún. 24. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát erre nehéz válaszolni, de nem mindig akkor dől el h komoly e vagy sem h mikor feküdtök le, hanem h tápláltok egymás iránt érzelmet és meddig vagytok együtt...az időtől függ h komoly vagy sem
2009. jún. 24. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:

mármint milyen ez? a szex? azért mert komoly kapcsolatot akar, még lefeküdhet veled 2 nap után.

de lehet h ő olyan h így nemgondolja komolynak a kapcsolatot h temár 2 nap után odaadtad magadat neki.

2009. jún. 24. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mndenkinél más.Én is a második napon odaadtam magam és mostmár másfél éve vagyunk együtt.De pl a legjobb barátnőm is a második napon fefeküdt egy sráccal és azóta se híre se hamvva....mindenkinél más-más
2009. jún. 25. 07:47
 5/5 A kérdező kommentje:
megbeszéltem vele h msot akkor mi is van. és azt modta h ez nem függvénye. és ő télleg komolyan gondolja..remélem is!:)
2009. jún. 26. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!