Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Hány évesen szeretnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hány évesen szeretnétek megnősülni és babát, vagyis családot alapítani?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 22:28
1 2
 11/16 werte ***** válasza:
100%

Nem tudom kinek a szemét bántja, hogy 30 éves koromig nem akarok nősülni! Anyagilag stabil, megfelelő háttérrel szeretnék családot alapítani. Nem 20-25 évesen eljegyzést, aztán 28-30 évesen vagy egy nyitott házasság, vagy egy válás +1-2 gyerek. Ismerősi körömben elég sok 30 feleti elvált a korai házasodási kedvük miatt (IS)!

Szóval kár kritizálni a logikámért!

2009. jún. 26. 00:08
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

Bár nem értek az utolsóval egyet, de szerintem igazad van. Ha nem tűnt volna fel egyeseknek az a gomb nem véleménykifejezésre szolgál, hanem arra hogy hasznos-e a válasz.

Az persze, hogy valaki azt írja, hogy 70-80 év, az természetesen nem hasznos, de miért ne akarhasson valaki 30 vagy akár 20 évesen megházasodni?

Bocsi az offért. :)

2009. jún. 26. 00:32
 13/16 anonim ***** válasza:
30 alatt én se, egyiket se. Mind anyagiak, mind érettség miatt. Ja és persze az se mindegy, a párom mennyi: 25-26 alatt nem vennék el semmilyen nőt, és ha igen, akkor is min. 2-3 év kapcsolat után.
2009. jún. 26. 08:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja és 24/F voltam
2009. jún. 26. 09:28
 15/16 anonim ***** válasza:

kb 25 házasság, ha megvan a megfelelő feleség,anyagi háttér, akkor még kb 1-2 év nyugi a saját lakásunkban aztán jöhet a baba:)

19/f

2009. jún. 28. 01:41
 16/16 anonim válasza:

Én soha nem akarok családot alapítani. Talán annyira rossz természetem van, hogy alkalmatlan vagyok akár csak egy laza párkapcsolatra is. Többé-kevésbé elég jól érzem magam egyedül. Nem lenne tiszta a lelkiismeretem, nem bírnám elviselni, ha valaki miattam erre a szemét, haldokló világra születne.

Az emberek többsége retteg az egyedülléttől, pedig nem olyan rossz az. Legalábbis én így élem meg.

25/F

2010. aug. 23. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!