Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szokott bunkó lenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szokott bunkó lenni egy lány?

Figyelt kérdés

nemrég hajtottam egy csajra, de mivel lejött, hogy nem így hagytam is a fenébe így az elmúlt néhány hétben már egyáltalán nem próbálkoztam nála.

Az elmúlt időszakban kissé bunkón viselkedik velem, tehát kissé levegőnek néz ha meg ott ülök a társaságban, mert várunk akár egy zh-ra és nekem azt nem kell megírni akkor megkérdi, hogy nem akar bunkó lenni, de én mit keresek itt.

Tehát nem érzek iránta már semmit, kiszerettem belőle, mert tényleg lejött a jelekből hogy nem. És most nem hajtok rá egyáltalán és bunkón viselkedik. Mit gondoltok miért?

19/f és 19/l

2012. máj. 8. 18:49
 1/10 reptail ***** válasza:
46%

2 oka van

1: csúnya vagy(ha nem sry)

2: nem tetszel neki és mivel neked tetszet a csaj így unkobnak látod!

2012. máj. 8. 18:51
 2/10 A kérdező kommentje:
jól nézek ki ezzel nincs gond. A másodikat nem értem. Minek látom??
2012. máj. 8. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem már megbánta, hogy lepattintott, és most haragszik rád amiért már nem nyomulsz rá!
2012. máj. 8. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Shit tesztel, bejössz neki.

Ha tökös leszel még megdughatod.

2012. máj. 8. 19:00
 5/10 A kérdező kommentje:

jó ideje nem gondolok rá, így nem fogok hiú ábrándokat kerülni. Próbálkoztam egy ideig, én nyitottam ő nem. Amikor beszélek vele is semmi jel nincs bejövök neki, de valamilyen oknál fogva mégis enyhén bunkó, szinte levegőnek néz.

az igazsághoz hozzátartozik, hogy én se keresem a társaságát, hiszen ha nem akkor minek jópofizzak, van elég barátom már. De az hogy keresztül néz rajtam enyhén zavar.

2012. máj. 8. 19:09
 6/10 anonim válasza:
40%
én ugyanezt csinátam 1 pasival.. ugy nyomult hogy már olegem volt.. és adig bunkoskodtam vele és beszologadtam neki míg végre leszáált rolam.. azota is szar a kapcsolatunk :)
2012. máj. 8. 19:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kissé beképzelt a leányzó, azt hiszi körülötte forog a világ. Kéreti magát. Ha nem érzel iránta semmit, hagyd a fenébe és majd abbahagyja ezt a viselkedést.
2012. máj. 8. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet mégis bejössz neki, és így leplezi, én is utálatosan viselkedek azokkal, akiknél nem akarom, hogy észrevegyék, mi is a valódi véleményem... VAGY azt hiszi, hogy még bejön neked, és így próbál távol tartani, nehogy a végén mégegyszer belecsússz ebbe a beleszeretés témába...
2012. máj. 8. 19:13
 9/10 anonim válasza:
szerintem kicsit kedveskedj hozá és nem lesz bunkoo..
2012. máj. 8. 19:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló úgy értette, hogy igazából nem is akar veled bunkón viselkedni, de mivel nem jött össze a dolog, te bunkónak látod a csajt mindenért, amit tesz. Szóval igazából tudat alatt utálod ezért, mert nem akart járni veled.

Amúgy bocsi, tényleg nem kötekedni akarok, vagy ilyesmi, de szerintem abban semmi bunkó nincs, hogy megkérdezte, miért vagy ott, ha egyszer neked nem kell megírnod. Egyszerűen csak kíváncsi volt, ez olyan nagy baj?

2012. szept. 14. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!