Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejön a dolog? Mi a véleményetek?
Egy srácot ismertem meg (neten) nem lakik messze tőlem, és egészen jó fejnek tűnik, úgy érzem tudnám szeretni is. Csütörtökön találkozunk.
De félek, belevágni az egészbe. Egyrészt azért, hogy mit fog gondolni a környezetem, és a sok negatív kritika megölné az egészet :/ Ő 24 éves, én 17 leszek. Nagy a korkülönbség? Ő azt mondta magáról, hogy rocker, és néha úgy is néz ki :D az meg azért nem túl meggyőző külső, szülőkkel szemben :D
Bunkók kerüljenek, értelmes válaszokat köszönöm előre is!
A rocker dumát félreteheted. Derítsd ki személyesen, hogy link alak-e vagy sem. Ha tisztességes, lehet, hogy ez csak egy takarózó szöveg akar lenni, mint anno a Grease-ben :)
Egy találkozást mindenképp megér a dolog, ne aggodalmaskodj előre.
hát majd kiderül :/ kezdek félni..
Első: nem várok semmit.. fel tudom fogni hogy 50%ban biztos hogy nem jön össze.. de ott a másik 50%..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!