Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog az, ha az egyik jó barátnőm összejön azzal a pasival, aki az én osztálytársam volt 4 évig és ki nem állhattuk egymást?
A tetejébe pedig a srác a barátnőm előtt a barátnőm szomszédjával járt.. Akivel szintén évek óta jóban volt,
A pasi meg a szomszéd csaj szakítottak és rá 2 napra összejött a pasival a barátnőm. (1 évig voltak együtt)
A csaj persze megsértődött, amit teljesen megértek.
Jogosan akadok ki, vagy ez normális, amit csinálnak?
Mi a véleményed?
Semmilyen. A srác sem fog meghátrálni mert a csaj aki teccik neki a te barátnőd, és a barátnőd sem, ha a sráccal te előtte nem jártál.
Te vagy hülye.
Én a barátnőmmel kapcsolatban kérdeztem és nem a pasival.
Szóval ha nem esik le a lényeg, akkor légyszíves inkább hallgass és sértegesd a.. (: Na azt.
Normális válaszok esetleg?
"Milyen dolog az, ha az egyik jó barátnőm összejön azzal a pasival, aki az én osztálytársam volt 4 évig és ki nem állhattuk egymást?"
× Sok összefüggést a kettő közt nem látok, a másik két személyre nem tudom hogyan és miért kéne hogy kihasson a te és a fiú viszonya.
A többire a válasz igen egyszerű, tudtommal mindenki azt csinál amit akar, mindenkinek különböző az értékrendje, kinek ez is belefér, kinek pedig nem.
Nem szép dolog, és valószínűleg a barátnőd és a fiú kapcsolata sem lesz valami biztató, de barátnőd is hibás, ha képes ezek után összejönni egy ilyen fiúval.
Mindenki a saját cselekedeteiért felelős.
Ha a barátnőd összejött a szomszéd exével, az tőle nem szép dolog, ha jóban voltak, de ezzel neki kell elszámolnia, nem neked.
Viszont hogy Te ki nem állhatod ezt a fiút, mégis hogy jön a képbe? nem oszt, nem szoroz. Nem jelenti azt, hogy ezentúl hármasban kell lógnotok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!