Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lephetném meg, így érettségi elött?
Figyelt kérdés
A barátom most érettségizik, és este ma átmegyek hozzá, gondoltam viszek neki pár apróságot amivel felvidítom. eddig ezekre gondoltam : a kedvenc csokija, egy jó film (amit meg akart már nézni) egy pc játék ( már régóta megszeretné venni) gondoltam rá h még ajándékba kap egy napszemcsit is (azt is régóta szeretné) Igaz a napszemcsi csak ilyen 1-2 ezer forintos lenne :D de annak is örülne tudom. vagyis max azért nem örülne mert, hogy nem kéne ennyit foglalkoznom ezzel. szerintetek , véleményetek? 16/L 18/F2012. máj. 8. 10:06
1/7 anonim válasza:
biztos fel fogod vidítani és örülni fog ezeknek az ajándékoknak
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez már túl sok lenne. A filmnézés a csokival (esteleg közös nasival) szerintem jó lenne, örülne neki.
3/7 anonim válasza:
Én szülinapomra nem kaptam ennyi cuccot barátomtól... :D
Amúgy én annó érettséginél úgy voltam, hogy hagyjon mindenki a f.szba, és disney rajzfilmeket néztem szájtátva. Senkihez és semmihez nem volt kedvem, mert már tök elegem volt az egész felhajtásból. :D
Úgyhogy te ismered barátodat, minek örülne, de szerintem fölösleges ennyi cuccot venni neki, csak azért mert érettségizik.
21L
6/7 A kérdező kommentje:
de én szeretek neki kedveskedni :D és most pont ráfoghatom az érettségire :D
2012. máj. 8. 11:05
7/7 anonim válasza:
Szerintem is sok lenne. A játékot határozottan ellenezném, gondolom érthető miért. azt inkább majd akkor, ha leérettségizett. ha van türelme/ideje filmezni, akkor az jó ötlet, csoki is ok. Szerintem ne csinálj túl nagy felhajtást, kis figyelmesség még jól esik (pl. film + csoki), de szerintem több nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!