Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az egy kapcsolatban, hogy péntekig nem kereslek,
pihenek, egy férfi részéről?
Figyelt kérdés
Párom mondta, nem élünk együtt, péntekig ne találkozzunk,nem is keres,mert ő besokallt, miattam,a munkahely,anyukája felidegesítette,meg ilyenek. Semmit sem tettem,talán túlságosan szeretem,lestem minden kívánságát, de van szabad tere, heti 3 napot vagyok ott,akkor?...de ez mit jelenthet? Mik a tapasztalatok,mihez vezet ez? Hogy viselkedjek vele pénteken?
2009. jún. 24. 16:51
1/7 anonim válasza:
Ha az en parom ilyent mondana, valoszinu, hogy azon a penteken de a kovetkezo pentekkeken sem latna tobbszor.
2009. jún. 24. 16:54
2/7 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti,hogy van valakibe.Ha én szerelmes vagyok akkor nem mondom azt,hogy sok lesz belőle!Ugyan már!Ébredj fel kislány küld el a csudába csak szórakozik veled!!!!
2009. jún. 24. 17:00
3/7 anonim válasza:
Szerintem az ember nm szokott besokallni a párjától, főleg nem úgy, hogy napokig nem keresi. Ha más dolgoktól besokall, akkor is inkább a párjához "menekül". Én biztosan éreztetném vele, h elmehet a fenébe pihenjen csak :) Nem voltam ilyen helyzetben, szóval nem tudom mit tennék, de nem örülnék az biztos...
2009. jún. 24. 17:14
4/7 anonim válasza:
Azonnal kezdj el gondolkozni, hogy pénteken - és a következő 60 évben - milyen programot csinálj magadnak. Egyébként, ha felteszed magadnak a kérdést ez mit jelent és hova vezet, nem hiszem, hogy különösebb érzelmi inteligencával kell bírni ahhoz, hogy megtaláld a válszt. Ha azt szeretnéd, hogy 10-15 év múlva majd két ordítozó gyerek után - mikor már narancsbőrös lesz a terebélyes popsid, lógnak a melleid és munkanélküli segélyen tengődtök - lelépjen, akkor feltétlenül találkozzatok pénteken.
2009. jún. 24. 17:31
5/7 anonim válasza:
Nem az a baj ha valaki egyedüllétre vágyik, szerintem olyan előfordul néha. Én például megőrülnék ha a pasim nem lenne heti egyszer éjszakás... nekem kell az a szabad este. Igaz mi együtt lakunk.
De hza igy tálaljua, hogy besokallt, hát... sok jóra ne számíts. Ha meg kategorikusan kijelenti hogy péntekig nem kereslek, akkor tényleg ne sok jóra számíts. Valami mással mulatja az időt.
Szerintem te is sejted hogy ez igy nem vezet sehova...
2009. jún. 24. 17:41
6/7 A kérdező kommentje:
Azóta beszéltem vele,miért csinálja, azt mondja,mert elege van a nyüszögésemből, szerinte ő mindent megad. Csak az a baj,ezt csak ő érzi így..
2009. jún. 24. 21:22
7/7 anonim válasza:
Szia! Nem kell aggódnod, szombat reggel 7 és 8 óra között tuti hívni fog, mivel a férfiak 90%-a megbízható, én közzéjük tartozom. Nekem is volt már olyan, hogy sokáig pihentem és szombaton fölhívtam a nőmet, hogy "ugyan gyere már föl egyet szexuálni!". Én a helyedben korán lefeküdnék pénteken este, hogy kipihenten tudjál vele reggel beszélgetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!