Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mit akar? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon jó barátom és a haverommal is jóba van De én eléggé belezúgtam és a haverom is de talán a haveromat jobban szereti, többet ölelgeti stb...de viszont mikor egyedül vagyok mindig ő jön oda hozzám és távolról mindig mélyen a szemembe néz és mosolyog :D de nagyon :D de ezt a haveromnak soha nem csinálja ...olyan fura régen azt mondta nekem h járna velem :) de most nem tudom szerintetek ezzel vmit jelezni akar?2012. máj. 7. 15:04
1/6 guido válasza:
Apóca, légy férfi és szegezzed neki a kérdést vagy a tényeket. Hívd el talizni vagy randizni és mond el mit érzel :D Nincs veszteni valód :D Max megszabadulsz a kételyektől, vagy összejöttök
2/6 anonim válasza:
a lányok sokszor hülyék, lehet ha azért ölelgeti a haverodat mert féltékennyé akar tenni vagy ki tudja :D, szerintem is pkérdezz rá :)
3/6 A kérdező kommentje:
Jó de nincs még késő ? már elég jó barátok vagyunk
2012. máj. 7. 15:29
4/6 guido válasza:
Ha nem kérdezed meg akkor ezt nem tudhatod meg :D Mondom, nincs mit veszteni.
"Szeretném ha tudnád, hogy én akár többet is tudnék érezni mint barátság, és kiváncsi vagyok, hogy te is igy érzel-e írántam, de nem akarom kockára tenni a barátságunket ha esetleg nem"
Ilyesmivel is próbálkozhatsz :D
21/F
5/6 A kérdező kommentje:
uff ezjó :DD majd megpróbálkozok vele
2012. máj. 7. 15:36
6/6 anonim válasza:
Legjobb ha megkérdezed, mi nem tudhatjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!