Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek történt már ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés
A barátom egyre kevesebbet foglalkozik velem.szombaton találkoztunk utoljára.bár messze lakuk egymástól.ugy volt hogy ma jön de közbe jött neki valami fontos és csak pénteken tudna.én meg besértődtem mert most nagy szükségem lenne rá.és összevesztünk.nem tudom hogy mit csináljak vele,nagyon unom hogy nem tudok vele lenni eleget.valami tanács?
2009. jún. 24. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Két kérdésem lenne: A kapcsolatotok elején is ilyen volt Veled? Akkor is közbejöttek neki Nálad sürgősebb, fontosabb ügyek? Ha nem a válaszod minderre, akkor válasz, hogy megunta a kapcsolatotokat és kihűlt a szerelem. 2 dolgot tehetsz: Vagy megpróbáljátok megbeszélni és közös ötleteket felvetni, hogy mivel lehet újra izgalmassá tenni a találkozásokat és a kapcsolatot... vagy pedig vársz még és ha továbbra is így viselkedik és nem hajlandó többet megtenni érted akkor hagy ott és keress közelebbről valakit akivel több időt tudtok együtt lenni. Remélem jól döntessz:) Sok sikert!

Linda/22

2009. jún. 24. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Sajnos történt. A vége az lett, hogy szétmentünk. De ma már nem bánom, mert idő közben rátaláltam a megfelelő partnerre. Igen próbáld meg megbeszélni vele és helyrejön a kapcsolat. Ha meg sajnos hajlandóságot sem mutat a beszélgetésre akkor ez a kapcsolta is elfáradt.
2009. júl. 11. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:

történt igen. a srác éretlen volt arra hogy egy távkapcsolatban legyen. nem is tartott sokáig.

egyébként ti milyen messze laktok egymástól?

tanácsot meg nem nagyon tudok adni, max. azt h ultimátumot adsz neki, mert különben csak szenvedés lesz neked, ha ő ennyire nem veszi komolyan a kapcsolatotokat.

2009. júl. 11. 10:33
 4/5 A kérdező kommentje:
120 km-re lakunk egymástól.most is itt vagyok náluk. 2 éve vagyunk együtt.
2009. júl. 11. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 102 km-re :D

32+60+10, egy vonat, 2 busz :D

2009. júl. 11. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!