Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöttünk, rá 2 órára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttünk, rá 2 órára megcsalt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szombaton megbeszéltük a sráccal, hogy járunk - 4 hónapja randizgattunk előtte - házibuli volt, én hazamentem 2kor, de ő meg 4kor más csajjal smárolt. Azt mondja, hogy részeg volt, de sose olyan, h ne emlékezzen arra h mit tesz, ezt tudom róla. Ma véletlenül elszólta az egyik haverja magát...most mit tegyek? Rákérdezzek nála? Szakítsak?
2012. máj. 6. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mindkettő. rákérdezni utána pedig szakítani
2012. máj. 6. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts addig, amíg csak csókkal csalt meg. Idővel ő is megkomolyodhat, csak nem most.
2012. máj. 6. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ha elkezdte,folytatni fogja....vannak jobb pasik is
2012. máj. 6. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet h kamu.
2012. máj. 6. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
kalap meg a kabát...
2012. máj. 6. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még most szakítsz vele, amíg nics olyan nagy láv
2012. máj. 6. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Rákérdezel, csendesen közlöd, hogy ennél te egy kazal jobbat kaphatsz és otthagyod. Ha akar valamit, könyörögni fog úgyis, és akkor még meggondolhatod, hogy adsz-e neki második esélyt.
2012. máj. 6. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy biztos abban hogy megcsalt,és nem csak a haverja mondta azt?
2012. máj. 6. 14:13
 9/10 Sziklaaa ***** válasza:
Lehet a haverja akar téged meghágni, és így éri el, hogy szakítsatok..:)
2012. máj. 6. 14:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem érdemes egy olyan sráccal összejönni, és komolyabban tervezgetni, aki már akkor megcsal, amikor még nem vagytok együtt.

Gondolom ő egy tipikus bulis macsó, akit minden csaj akar.

Ő meg áll elébe, de a megszólások miatt kell egy csaj maga mellé, akit még meg is d°ghat. Bocs, ha kíméletlen vagyok, de ez így van. Ne szeress bele! Találsz biztos jobbat.

Nehéz hűséges barátot találni, de az érzéseid múlnak rajta.

Viszont győződj meg, hogy tényleg igaz e.

2012. máj. 6. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!