Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttünk, rá 2 órára megcsalt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szombaton megbeszéltük a sráccal, hogy járunk - 4 hónapja randizgattunk előtte - házibuli volt, én hazamentem 2kor, de ő meg 4kor más csajjal smárolt. Azt mondja, hogy részeg volt, de sose olyan, h ne emlékezzen arra h mit tesz, ezt tudom róla. Ma véletlenül elszólta az egyik haverja magát...most mit tegyek? Rákérdezzek nála? Szakítsak?2012. máj. 6. 13:48
1/10 anonim válasza:
mindkettő. rákérdezni utána pedig szakítani
2/10 anonim válasza:
Szakíts addig, amíg csak csókkal csalt meg. Idővel ő is megkomolyodhat, csak nem most.
3/10 anonim válasza:
ha elkezdte,folytatni fogja....vannak jobb pasik is
6/10 anonim válasza:
Szerintem még most szakítsz vele, amíg nics olyan nagy láv
7/10 anonim válasza:
Rákérdezel, csendesen közlöd, hogy ennél te egy kazal jobbat kaphatsz és otthagyod. Ha akar valamit, könyörögni fog úgyis, és akkor még meggondolhatod, hogy adsz-e neki második esélyt.
8/10 anonim válasza:
Mennyire vagy biztos abban hogy megcsalt,és nem csak a haverja mondta azt?
9/10 Sziklaaa válasza:
Lehet a haverja akar téged meghágni, és így éri el, hogy szakítsatok..:)
10/10 anonim válasza:
Nem érdemes egy olyan sráccal összejönni, és komolyabban tervezgetni, aki már akkor megcsal, amikor még nem vagytok együtt.
Gondolom ő egy tipikus bulis macsó, akit minden csaj akar.
Ő meg áll elébe, de a megszólások miatt kell egy csaj maga mellé, akit még meg is d°ghat. Bocs, ha kíméletlen vagyok, de ez így van. Ne szeress bele! Találsz biztos jobbat.
Nehéz hűséges barátot találni, de az érzéseid múlnak rajta.
Viszont győződj meg, hogy tényleg igaz e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!