Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stabil párkapcsolatban élők, ez nálatok is szokás?
Sziasztok, én arra volnék kíváncsi, hogy ti is kinyomkodjátok egymás hátán a bőrtüskéket, mitiket és patikat? Mert nekem ez nagyon fura volt az elején, mikor a kedvesem a közös fürdozést ezzel koronázta meg.
Persze egy idő után én is vissza molesztáltam, de fura volt, ugyan akkor nagyon jól esett, hogy a testem ezen gusztustalan kis kinővéseivel is törödik.
Ugyan miért lenne beteges? Szerintem ez kedves gesztus.
A hátad úgy sem tudod olyan alaposan ápolni, górcső alá venni, mint mondjuk az arcod.
És nyáron mikor mindenki mutógatja magát elég undorító mikor befigyelnek ezek a kinővések, főleg a pároknál.
Ha már együtt élnek legalább annyira figyeljenek oda egymásra, hogy ápolják egymást.
Az orális szex, az anális szex vagy maga a szex is gusztustalan akkor ennyi erővel.
En is kinyomkodnam mindet nagyon allergias vagyok rajuk! :D csak a parom nagyon nem szereti ha baszkuralom ezery megprobalom visszafogni magam
16/L masfel eves kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!