Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy figyeljen rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy figyeljen rám?

Figyelt kérdés

Olyan tanácstalan vagyok!! Sokaknak tetszek és van aki szerelemből szeret, de nekem csak egy valaki kell. Ő a volt pasim. Már lassan egy éve szeretem őt, bár összejöttem mással is (fellángolás volt) de utolag rájöttem, hogy csak Ő kell!! Elég lelkiismeretes vagyok és aki engem szeret nagyon szenved miattam és rosszul esik nekem is de én nem akarok semmit tőle. A volt pasim észre sem vesz de én megőrülök érte. Azt hiszem most más barátnője van és ha belegondolok hogy más csókolja meg belehalok :( Szerintem tudja hogy szeretem de lehet hogy az miatt néz rajtam át, hogy a legjobb barátja mindenfélét mondd neki rolam :( Szeretném vissza szerezni, de hogyan?? Nem olyan dolog összejönni az ex-pasimmal,hogy menjek oda hozzá stb!! félek bármilyen lépést is tenni mert félek,hogy kinevet :(

L/16

2009. jún. 23. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Menny meztelenül elé.... Nemcsak ő-fog rádfigyelni:D
2009. jún. 23. 23:13
 2/5 A kérdező kommentje:
de nekem csak ő kell. te mit tennél?:)
2009. jún. 23. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj meg vele kapcsolatba lépni valahogy. Egyszerűen csak beszélgessetek. Akár msn-en is rá írhatsz. Nem kell, hogy rögtön megmondd neki, mit szeretnél. Csak érdeklődj felőle. Tudom, hogy ez nem könnyű, de máshogy nem nagyon tudsz elérni bármit is nála, szerintem.

Azt a fiút, aki beléd van zúgva, hagyd. Ha bíztatod, az még rosszabb neki. Próbáld a tudtára hozni, hogy nem akarsz tőle semmit.

2009. jún. 23. 23:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Ő tudja hogy nem szeretem de nyilvánosan "szenved" :S

De félek hogy nem ir vissza vagy bármi...:(

2009. jún. 23. 23:58
 5/5 anonim ***** válasza:

hogy hogy félsz,hogy nem ír vissza? na és aztán te írsz neki ha meg nem ír vissza akkor ez van miért kell ettől félni?

nem lessz tőle semmi bajod ha nem ír vissza és ő se fog kinevetni ,hogy lehet ilyen kis dologtol félni?ez olyan mintha azt mondanád,hogy félek elvinni a kutyámat sétálni,mert lehet,hogy valakit meg fog ugatni és az az ember mérges lessz rám. XD ez nem kifogás "félek,hogy nem ír vissza" berezeltél?miért kell ilyen kis hülyeségek miatt a godni? nem történik semmi ha nem ír vissza ha meg nem ír vissza akkor ez van elkell felejtened és ne írj neki többet msn-en ennyi XD

2010. máj. 14. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!