Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinánljam hogy fel figyeljen rám végre?
Figyelt kérdés
már kifogytam az ötlettekböl.van egy lány msn en beszélek vele már lassan egy honnapja. de egyszerüennitt megállt a dolog én szeretném komolyabbra forditani a dolgot vele.
van valami jo ötletek hogy micsinálljak. merre tovább. a helyes irási hibákért elnézést tudok rolluk. csak most nincs sok idöm és csak ugy begépeltem gyorsan.válaszolásaitokat ellöre is köszönöm szépem.
2009. dec. 14. 21:41
1/7 anonim válasza:
Célirányosan kértél már tőle randit?
2/7 A kérdező kommentje:
igen de nem reagált rá semmit...másra terelte akor a szot
2009. dec. 14. 21:47
3/7 anonim válasza:
Hívd el valahova!!! Ennél egyszerűbb tanácsot nem tudok adni. pl. beszélgessetek filmekről, mit fognak most játszani a mozikban, jól hangzik egyik másik stb... el kellene menni... "Mit szólnál hozzá ha megnéznénk?" ha ügyes vagy és ő elég okos venni fogja a lapot,de ha nem akkor próbálkozz mással (séta,teázás ilyesmik),és akkor innentől kezdve már tovább lehet gyűrűzni a dolgot.:) Hajrá!!!:)
4/7 anonim válasza:
Hm. Hát ez nem jó. Miket próbáltál már?
5/7 A kérdező kommentje:
már szinte mindent ami tölem telhettet e téleg.nem egy városban lakunk közel egymáshoz aránylag de nem egyhejen.montam neki hogy elmegyek én és találkozhatnánk. de kikerülte a kérdést.
2009. dec. 14. 21:51
6/7 anonim válasza:
Akkor biztosan nem akar találkozni. Észrevette, hogy közelednél,de ő valószínűleg nem szeretne. Ezek szerint jobban szeret csak barátként "maga mellett" tudni.
7/7 anonim válasza:
Ez így nem fog menni. Próbáld behúzni a számát és telefonon dumálgatni vele csakúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!