Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, elhagyjam, vagy fogadjam el igy?
11 éve vagyunk együtt, 2 gyerek. Én a mai napig szerelemmel szeretem. Az egyik barátnőm megtudta a férjétől hogy az én páromnak van egy 19 éves szeretője. Rákérdeztem, bevalotta. Azt mondta soha semmiért nem hagyna ott minket mi vagyunk az élete. Már nem szerelmes de velem akarja leélni az életét, és ne foglalkozak mással!
Kidobtam, de nem tudom hogy jol tettem vagy fogadjam vissza?????
Kedves 79%-os!
Szerinted az a világ legtermészetesebb dolga, hogy míg a pasi orrba-szájba csalja a nőt a felvállalt(!) szeretőjével a nő otthon ül, mosolyogva neveli a gyerekeket kitakarít, megfőz és várja, hogy az ura este 11-re hazaérjen az aktuális luvnyától?? :D
Ez egy alapjában véve elcseszett elképzelés! :D
"Személyes ismeretségemben is van olyan férfi, aki imádja a családját, gyerekeit, feleségét, mindent megad nekik.
Tizen X év után elmúlt a szerelem, de a szeretet megmaradt.
Van egy fiatalabb csinos lány szeretője, viszont szereti a családját és a feleségét is, csak jól esik neki egy fiatal lány selymes bőre, feszes teste és törődése.
Ettől még ő nem rossz ember és tudja, hogy hosszú távú jövője nincs a kapcsolatnak és ha választani kéne, a feleségét választaná. "
Öööö bocsika, de MIVAN?!
Szóval akkor szerinted bárki bármikor félreléphet egy házasságból, ha éppen egy feszesebb cici tetszik neki? És ha neki éppen úgy tetszik, akkor a másiknak, aki a házastársa, semmi köze hozzá, mosolyogva bólogasson? Az, hogy ez a másik félnek k.rvára megalázó, hogy szétrombolja a felek közti bizalmat, hogy megrontja a családi életet az mind nem számít - csak a fiatalabb, feszesebb test?
Azért én remélem, nekem olyan férjem lesz, aki több puszta ösztönlénynél, és esetleg gondolkodik is, mielőtt feláll a farka (mint tudjuk, utána már jellemzően túl késő). Aki így gondolkodik, az ne akarjon társat maga mellé, mert annak akkor is tartania kell, ha már 19 éves a test.
Erre az egész megcsalósdira egyetlen mentség van: ha a másik fél tudtával és beleegyezésével történik, azaz nyitott a házasság. De úgy sejtem, ahogy a megcsalók elsöprő többsége, úgy a kedves ismerősöd sem állt ezzel a társa elé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!