Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha az utcán meglátnád életed nőjét/pasiját?
En igy ismertem meg a paromat, akit lassan ket eve a paromnak mondhatom. elmeselem, ugy erzem ide vag...
gyerekkori almom : barna hosszu haj, kek szem, tudjon gitarozni, legyen edi, humoros stb...meglattam a parkban mikozben gitarozott, es elgondoltam barcsak osszefuthatnank, megimserhetnem.
nem telt el ket honap megismertem, (akadt egy kozos ismerosunk). egy masik baratnomnek kezdett udvarolni, akinek nem nagyon tetszett. persze allandoan engem hivott hogy mit csinal a bnom. telt mult az ido es ahogy a masik lanynak "udvarolt" szepen lassan megismertuk egymast, 3 honap mulva a baratom lett, es mar majdnem ket eve egyutt vagyunk. o a lelki tarsam es a Mindenem, szoval ezt azerzest kivanom mindenkinek!
19.-L
22:13-as vagyok
szerintem meg van ilyen:) :D
igaz azota levagatta a hajat, hulyen hangzik, de en akartam:D (pedig mindig a hosszuhaju sracokat szerettem):D
Egy életem egy halálom, odamennék hozzá, mielőtt még szem elől tévesztem. nem is az alényeg, hogy mit mondanék neki. talán valami olyasmit, hogy nincs-e kedve meginni velem valamit, mert én nagyon szomjas vagyok, remélem ő is:D
23/nő)
Én két nap alatt ötször futottam össze ugyanazzal a sráccal. Elsőre is tetszett, de egyszer sem mertem megszólítani, tiszta hülyének éreztem volna magam. Pedig ő is szemezett velem...áhhh, annyira azért nem érzem hatalmas veszteségnek, pedig eléggé bejövős volt.
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!