Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy helyrerakjam a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
Barátommal már 1.5 hónapja együtt vagyunk és az utóbbi pár napban elég sokat veszekszünk a volt barátnője miatt aki állandóan kavar valamit hogy minket szétszedjen. Sajnos egy suliba járunk a csajjal és ahogy szünetekbe visszahallom azért akar minket szétszedni mert még mindig szereti barátomat de a csaj szakított barátommal. Mit csináljak mert nagyon szeretem barátomat és nem akarom elveszíteni?2012. máj. 4. 20:16
1/1 anonim válasza:
Pff, hát csak barátod tudja leállítani sajnos. Barátom exe is egy ilyen számító h.ülye kva, aki fúrt minket. Rájöttem, hogyha hisztizek, akkor csak adom alá a lovat, mert magam utáltatom meg. De az sem járja, hogy senki nem szól rá.
Szóval én mondtam barátomnak, hogy egy exel nem fogok versenyezni, vagy elküldi világosan melegebb éghajlatra, vagy felejtsük el egymást.
Ő elküldte, azóta sem adja fel (sajnos tényleg zakkant), de már legalább csak néha-néha vannak ilyen béna próbálkozásai. Bízom benne, hogy előbb-utóbb lekopik rólunk. Ugyanis lassan 1.5 éve várom, hogy tűnjön már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!