Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érez valamit, vagy csak játék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bettyke66 kérdése:

Érez valamit, vagy csak játék az egész? Kialakul aminek ki kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok..:)

azzal a problémával fordulok hozzátok,hogy van egy barátom..

még nem tart egy hónapja sem..!(régebb óta ismertem,csak akkor volt barátnője ) és leültünk komolyan beszélgetni,azt mondta hogy ő nem érez semmit sem,mármint szerelmet..de mondjuk meg is értem,mert hát még alig ismerjük egymást,szóval a szerelem ki sem alakulhatott..! de megvagyunk nagyon..:))! de ezzel hogy nem érez semmit megbántott kicsit :// .. tetszem neki meg minden..mindíg mondja hogy szép vagyok stb.. de ez úgy szíven ütött kicsit..!

valaki valami tanácsot hogy esetleg mit tehetnék?:$ vagy valami? :)

előre is köszönöm :)) !

2012. máj. 4. 17:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"nem a sexen alapul egy kapcsolat..!"

Ha mindketten szüzek akartok maradni, akkor elfogadom, egyébként pedig tévedsz.

2012. máj. 4. 17:22
 12/12 anonim ***** válasza:

"Ezzel nem értek egyet. Egy NORMÁLIS 17 éves lány esetében az, hogy lefekszenek egymással és például nem történik utána semmi, csak a srác ott hagyja, az nagy ügy a lány számára."

Ez mindig benne van, ezért nem kéne erőltetni a biztosra megyek dolgot. Minek??

2012. máj. 4. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!