Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt mondta a pasim. Ki mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mondta a pasim. Ki mire tippel, mit jelent?

Figyelt kérdés

Írtam neki panasz sms-t (azért sms-ben mert féltem nem hallgatna végig személyesen) hogy kb havonta jó ha 2-3szor együtt vagyunk szexuálisan, és jó ha havonta 1szer kinyal. De ő ellenben elvárja hogy én kényeztessem orálisan többször.

Ezt azért nem értettem mert látom rajta hogy szeret imád, odavan értem, minden nap együtt vagyunk, már 1,5 éve együtt is élünk, bújunk, csókolózunk minden percben amikor csak lehet. És főleg ő bújik!!!!

Ma besokaltam, és megírtam neki az sms-t erre visszaírt hogy majd elmeséli mert vele van a baj. Azóta teljesen lehangolt hangja van, nem tudom mire számíthatok, mit fog mondani? Van tippetek? Estig megbolondulok.

22/l

2012. máj. 4. 15:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Megfogom hallgatni, köszönöm a tanácsokat! Már jobban érzem magam ennyi hozzászólástól :) ki fogom bírni estig.
2012. máj. 4. 16:33
 12/18 anonim ***** válasza:
szakít és kidob hogy a lábad se éri a földet. Havi 2-3x??? hol élsz te. Jó hogy nem minden másnap.. Húsvét és Karácsony másnapján.
2012. máj. 4. 19:28
 13/18 anonim ***** válasza:
A stressz az nagyon eltudja venni az ember kedvét..biztosan megtudjátok beszélni..
2012. máj. 4. 20:42
 14/18 anonim válasza:
Na mit mondott?
2012. máj. 5. 07:52
 15/18 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük. Igaza volt neki is és nekem is. az elmúlt 1 hónapunk azzal telt hogy vagy nekem voltak betegség gondjaink, vagy neki. Sajnos ide-oda fertőztük egymást, mire nagynehezen kikezelt minket a doki. Akinek volt már hasonló panasza az tudja milyen nehéz megszabadulni és sokszor nincs is tünete az apróbb fertőzéseknek.

Szóval az utolsó 1 hónap ebből állt ez tény. De ez már kb 3 hónapja probléma nálunk a kevés szex, éppen ezért mondtam neki hogy ha így folytatjuk el fogok hidegülni tőle. Ezt felfogta, megrémült, megbeszéltük.

Mondta hogy én sosem kezdeményezek. Ez igaz, lassan 4 hónapja egyszer sem kezdeményeztem. Meg is mondtam neki hogy azért mert konkrétan nulla az önbizalmam azáltal hogy folyton "nagyseggűzik és ledagattoz" holott 170 cm-hez 53 kg nem valami sok. Ekkor mondta hogy ő ezeket poénból mondja, és nem gondolta volna hogy magamra veszem. Hát én egy idő után magamra vettem, éppen ezért mondtam neki hogy tudom hogy minden este hív hogy menjünk együtt fürdeni meg stb, de semmi önbizalmam levetkőzni előtte.

szóval én hibám hogy passzív vagyok, de ő hibája amiért passzív lettem. Megbeszéltük, felfogta, felfogtam én is.

Aztán mondtam neki az egyoldalú orális életet amit belátott, és kérte hogy szóljak ha szeretnék kényeztetést mert ő mindig szól én meg sosem. Ezt kicsit kitaglaltuk, szóval megértette ő is én is. Megmondtam neki hogy így kihasználás érzésem volt sokszor. Ezt elfogadta de meglepődött azon hogy én ilyesmit éreztem.

Mondta hogy sokszor nem jó nekem amit ő csinál, elégedetlenkedek (ez igaz annyiból, hogy volt már rá példa hogy felsértett újjazás közben a körmével-mostanában egyre többször. Meg is sérültem ott belül. - és ezek bennem megmaradtak. A másik meg hogy sokszor ha mondom hogy "ne így csináld, vagy ne mert fáj, vagy így túl szűk vagyok nem lehet egyből durr bele bumm-ozni nert fáj", akkor mintha meg sem hallaná és csinálja tovább. És utána csodálkozik hogy rámordulok, és ő megsértődik hogy nekem semmi sem jó. De ha hallgatna arra amit mondok akkor talán jó lenne. Sőt van hogy újjazás közben hirtelen megpróbál átnyúlni a fenekembe. Azt meg kifejezetten rühellem. Melyik lány élvezi ha folyton az miatt stresszel újjazás közben, hogy a párja mikor nyúl hirtelen a fenekébe.... Éppen ezért én már nem is szeretem azt ha újjaz. Látom rajta hogy igyekszik de köszönöm, nekem nem kell a fájdalom. Ezt nem mondtam neki, ezt nem beszéltük ki. De minkepp fel fogom még hozni a témát ha úgy adódik.

Lényege ennek annyi, hogy én meg ezzel a folyamat "ne ezt ne így" beszólongatásaimmal levittem az egóját annyira amennyire ő az enyémet, tehát patt helyzet :D De ezt nagyjából átbeszéltük, szóval másként fogunk állni a dolgokhoz.

Nagyjából ennyi. Szóval mint két szerencsétlen tini, úgy érzem magunkat most. Meglátjuk mi lesz....

2012. máj. 5. 09:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy meg tudtátok beszélni. :)
2012. máj. 5. 09:52
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Én is örülök neki.
2012. máj. 5. 10:30
 18/18 anonim válasza:
Igen, a kommunikáció csodákra képes!
2012. máj. 5. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!