Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sokat várok el, és én vagyok a házisárkány?
Párommal 4 hónapja vagyunk együtt, eddig minden rendben ment, mindig figyelmes, kedves és odaadó volt. Az utóbbi pár héten kezdte el azt, hogy eltűnik néha szó nélkül. Általában haverjaival megy el valahova, vagy edzeni megy.
Nekem ebből elég hamar elegem lett, mert eddig mindig szólt ha menni akart valahova, hogy nem lesz este, vagy később lesz csak elérhető, és ez így rendben is volt, soha nem mondtam, hogy ne menjen. Most meg úgy adja elő az egészet, mintha én ezt most találtam volna ki és ellehetetleníteném a kapcsolatot azzal, hogy elvárom, hogy küldjön egy sms-t, ha nem ér haza a szokott időben. Nem azt várom el, hogy engedélyt kérjen tőlem, csak hogy értesítsen.
Eleinte volt az a kifogása, hogy nincs pénz a kártyáján, de érdekes módon, mikor nálam felejtett valamit, egyből tudta, mi az a visszahívó sms, és tudta használni... Most már ráadásul céges telefont kapott, amiről ingyen hívhatna, de most is cs*szett az egészre.
Biztos, hogy nincs szó megcsalásról, szerintem inkább csak a rózsaszín köd oszlik el a szeme elől.
A kérdésem az, hogy túlreagálom ezt a dolgot, vagy igazam van, és neki kéne visszaállnia?
21/l, ő 24/f
Főleg, hogy mostanság párszor rosszul is volt a szíve miatt és hirtelen meleg miatt még jobban aggódom, mivel édeasanyámat pár éve emiatt vitték kórházba.
Nem féltékenységből akarom tudni, hogy minden este épségben hazaér...
Köszönöm a tanácsot, de jelenleg örülök, ha 2 tétel között van időm enni, meg ide felpillantani, és este ledőlhetek 4 óránál tovább aludni =) (Most készülök a szakmai vizsgáimra)
Egyébként meg nem feltékeny típus, és tudja, hogy nélküle is "életképes" vagyok, vagyis hogy van életem.
Ezen kívül nem szoktam letámadni, hogy miért nem volt, csak nem fogadom lelkesen, amiből persze tudja, hogy haragszom. A balhé akkor szokott kitörni, mikor ő ezt számon kéri rajtam.
Egyébként én arra gondoltam, hogy legközelebb megbeszéljük hogy x időre átmegyek, és 1 órával később érkezem meg. Ekkor talán rájön, hogy milyen aggódni a másikért. Ez főleg azért fordult meg a fejemben, mert az én idegességem sem féltékenység jellegű, hanem aggódás. És ezt szeretném, hogy megtapasztalja, hogy megértse.
(Pláne, hogy én meg a vérnyomásom miatt könnyen rosszul leszek a tömegben és a melegben, amit már ő is tapasztalt. Igen, beteges banda vagyunk =D)
Már meg lett beszélve, és semmi változás. Nem irogatnék ide, ha vele nem beszéltem volna már erről... Mindig oké, rendben van, szólni fog, aztán rá pár napra, megint eltűnik szó nélkül.
Nekem majd jövőhét után lesz 2 írásbelim, de már 1 hónapja készülök minden nap. Ha egy hónapja nem keresne, az szerintem túlzás lenne. És semmi extra változás nem volt azóta, ugyanúgy minden nap reggeltől estig dolgozok a tételeimen és csak heti 1 maximum 2 napot szoktam pihenni, ezen kívül este szoktam pihenésképp beszélgetni vele 1-2 órát. Szóval ez nem hiszem, hogy közrejátszana.
A taktikázás meg csak azért fordult meg a fejemben, mert nem képes átérezni, hogy miért aggódom érte, hiába jártatom a számat. De a találkozó még odébb van, úgyhogy addigra még talán leeshet neki a tantusz...
Nem várod el, de azért írjon, mert ha nem ír vagy nem szól, az baj.
Ha ezt velem játszaná el egy csaj akivel 4 hónapja vagyok együtt, azt úgy dobnám ki hogy a lába se érné a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!