Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti meg tudnátok bocsátani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meg tudnátok bocsátani a párotoknak, ha egyszer félrelépne?

Figyelt kérdés
Olyan esetben, pl. amikor megbántottátok, vagyis nem a másik iránti vonzalomból, de nem is "elétételként" hanem pillanatnyi elgyengülésből, csalódottságból.
2012. máj. 4. 00:27
1 2
 11/17 Betonfasz ***** válasza:
Nem.
2012. máj. 4. 09:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem. Ha különben őrülten szerelmes is lennék, akkor sem tudnék túllépni rajta, hogy lefeküdt egy másik nővel, még úgy sem, ha állítása szerint csak csalódottságból tette. Ha minden egyes vitánk után másik nő karjaiba kell szaladnia, akkor inkább ne is erőltesse velem a kapcsolatot...
2012. máj. 4. 10:24
 13/17 anonim ***** válasza:
tutinem
2012. máj. 4. 11:08
 14/17 evans ***** válasza:
ahoz a tűzhöz már soha sem ülsz olyan közel ami egyszer már megégetett
2012. máj. 4. 12:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha félrelépne, azután már nem lenne a párom... Ezzel mindent el is mondtam.
2012. máj. 4. 12:18
 16/17 anonim ***** válasza:

1.02.

és legalább a tiéd a kislány,vagy kakukk?

mert az lenne az igazi ezek után,ha a másik manuszé lenne.

2012. máj. 4. 17:36
 17/17 anonim ***** válasza:

A gyerkőc már akkor jött ,amikor már egy ideje összeházasodtunk. :P

Igazság szerint akkoriban még elég fura volt a helyzet, de nagyon nagyon sokat beszélgettünk, átrágtuk magunkat elég sokszor ezen a dolgon, hogy mi miért hogyan stb, de tényleg őszintén tudom mondani, hogy a bizalom teljesen helyreállt. Látom, érzem és tudom, hogy 100%osan mellettem áll. Persze nem azt mondom, hogy mindenki bocsássa meg a párja félrelépését, hiszen rengeteg tényezőt figyelembe kell venni, alaposan át kell gondolni a dolgot, de hallgatni az érzéseinkre is. Én tudtam, hogy ő az a nő, akivel le akarom élni az életem. Mással nem tudtam/tudom/tudnám elképzelni.

2012. máj. 5. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!