Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 6 éve vagyok együtt a párommal. Ő nekem az első barátom. Nagyon szeretem őt, és ő is engem.
Na jó, mondjuk kihagyod ezt a mostani vonzalmat, de mégis: mennyi lesz még?
Túl korán kerültetek össze, de hát csak azért nem kellene szakítani.
Az ilyen egyszeri kiruccanás után elég szarul tudja érezni magát az ember. Hazudni nem jó dolog.
Vagy egy másik rossz verzió szerint az egyik után bevállalod a másikat is...
Ha szünetet kérsz, ott ér véget a kapcsolat, hát ki az az állat, aki ebbe belemegy. "bocsi, csak van egy srác, aki nagyon bejön és le akarok vele feküdni, de addig legyen köztünk szünet, mert nem akarlak megcsalni"
Hát ki a nemnormális, aki belemmenne ebbe?
Van ennek egy álszent verziója: "Nagyon fiatalon jöttünk össze, lehet, hogy mindkettőnknek jobb lenne, ha..."
Ilyet egy nő csak akkor mond, ha már ott egy másik ké a bugyijában.
Ha tényleg szereted a párodat, még csak eszedbe sem juthatna, hogy esetleg megcsald, csak mert megtetszett egy másik srác.
Én azt mondom, szerintem te már leginkább csak megszokásból vagy együtt a barátoddal. 6 év alatt nyilván összecsiszolódtatok annyira, hogy kötődj hozzá. Szereted, mint embert. Ez egyértelmű. Itt inkább az a kérdés, hogy szereted-e még, mint férfit? Mint a párodat? Ha igen, akkor ne csald meg. Emberek vagyunk, nem ösztönlények. Pont az különböztet meg minket az állatoktól, hogy tudunk uralkodni a vágyainkon, az ösztöneinken.
A te helyedben én egész biztosan nem dobnék el magamtól egy jól működő, stabil, szeretetteljes kapcsolatot holmi kis kaland kedvéért.
A félrelépést, egy éjszakás kalandot semmiképp sem ajánlom! Ezzel gyakorlatilag hátba döfnéd a párodat. A bizalmát árulnád el, és mind tudjuk, hogy a kapcsolatok alapja a bizalom. Ha mindenáron le akarsz feküdni a másik sráccal, hogy kipróbáld, milyen is, akkor először tisztességesen szakíts a barátoddal, de semmiképpen ne csald meg! 6 év után nem ezt érdemli tőled! 6 év után tartozol neki annyival, hogy becsületesen zárod le a kapcsolatotokat. Viszont azt ne várd el tőle, hogy utána vissza is fogad. Persze megtörténhet, hogy ezek után is hajlandó lenne újra összejönni veled. De nem elvárható. Vagyis ha hoppon maradsz, hát akkor bizony így jártál, a barátod nem köteles asszisztálni ahhoz, hogy kiélhesd magad más pasikkal, és ehhez még jó arcot is vágjon.
Szerintem jól gondold meg, mit választasz. Sokat veszíthetsz, ha rosszul döntesz.
22/L
Nem tudom, hogy mit érzek. = Nem tudom, hogy még szeretlek-e. Nem vagyok benne biztos, hogy te vagy az igazi. Nem tudom, hogy jobb vagy-e más férfiaknál. Nem tudom, hogy mit akarok tőled. Nem tudom, hogy komolyan gondolom-e ezt az egészet.
Meddig tartson a szünet.
a) Nem tudom. = Lehet, hogy örökre.
b) Majd meglátjuk. = Lehet, hogy örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!